Hoşgeldin Misafir

Cyber-Warrior

CWGaZaNFeR

15 Ağu 2023
407 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Es-Selamun aleykum kardeslerim.

Cyber-Warrior ailemiz bildiginiz gibi misyonunu tamamladi bundan dolayi bu konunun reklam olarak dusunulmeyecegini umuyorum benim gibi CW den gelenlerin hatiralarini diri tutmak isterim sadece.

cyber_warrior_by_e_dsgn_d15cgou-414w-2x.jpg

Cyber-Warrior hack grubu 1999 yilinda farkli bir isimle kurulmus bir hacker grubudur. Cyber-Warrior ismini ise 2003 yilinda almistir. Kurulmasinin ardindan yaptigi uluslararasi siber saldirilarla adini tum dunyada duyurmayi basarmistir. Turkiye’nin en eski hacker gruplarindan birisidir. Turk milletinin degerlerini korumak adina faaliyetler yapmistir. Ayni zamanda cok sayida hacker grubunun kurulmasina vesile olmustur.

Turkiye’nin menfaatlerini koruma konusunda faaliyetlerde bulunmustur. Bu amacla hacker grubu ayni zamanda yabanci ulkelerin hacker gruplarinin Turkiye’ye karsi giristigi siber saldirilara hizla cevap vermistir. Faaliyetlerini Turkiye’nin faydasini ve menfaatlerini dusunerek gerceklestiriyor olmasi ile Cyber-Warrior hack gurubu aslinda hacktivist olarak da nitelendirilmektedir.

Cyber-Warrior Hack Grubu Kimdir?

2003 yilinda “cuval olayi” olarak bilinen ABD askerlerinin Turk askerinin basina cuval gecirmesi olayinin hemen ardindan basarili siber saldirilari ile adini duyurmustur. Cyber-Warrior hack grubu kimdir konusu o tarihten itibaren en fazla arastirilan konular arasinda yer almaya baslamistir. Bu olayla adini duyurmuslardir.

Cyber-Warrior hack grubu Turkiye’nin yani sira Islami degerlere saldiran sitelere de siber saldirilar duzenlemistir. Hack faaliyetlerinin milli amaclar dogrultusunda yapilabilecegini ortaya koymuslardir. Grubun bu calismalari pek cok kisiye ilham kaynagi olmustur. Ayni zamanda cok sayida hacker egitmeleri ile de siber saldirilarin yapilmasi ve önlenmesi adina genis bir ekip olusturmustur.

Cyber-Warrior Hack Grubu Amaci Nedir?

Cyber-Warrior hack grubu kurulmasinin ardindan yaptigi siber saldirilarla adini duyurmustur. Bunun uzerine Cyber-Warrior hack grubu amaci nedir merak edilen konular arasinda yer almistir. Hacker grubu resmi sitesinden kurulus amaclarini ve misyonlarini net bir sekilde aciklamislardir. Hacker grubu kurulus amacini ve misyonunu su sekilde aciklamaktadir:

• Turkiye Devleti aleyhine yapilan eylemler
  • Ülkemizin ve toplumumuzun inanc ve ahlaki degerlerine yapilan saldirilar
  • Toplumun vicdanini rahatsiz eden ve yaralayan olaylar

Bu tarzdaki olaylara siber saldirilar ile sanal alemde mucadele etmeyi amaclayan hacktivist bir gruptur.

Cyber-Warrior Hack Grubu Neler Yapti?

Cyber-Warrior hack grubu neler yapti incelendiginde sanal dunyada adinin duyulmasini saglayan cok sayida eyleminin oldugu göruluyor. Yaptigi siber saldirilarin yaninda bircok siteye siber guvenlik saglamis ve bu anlamda da cok sayida kisiyi yetistirmistir. Hacktivist grubunun gerceklestirdigi faaliyetler arasinda sunlar öne cikiyor:

• 4 Temmuz 2003 tarihinde ABD askerlerinin 11 Turk Silahli Kuvvetler mensubunu baslarina cuval gecirerek gözaltina almasinin ardindan 1500 ABD sitesini hacklemistir.
  • Turk resmi sitelerine siber saldiri duzenleyen Brezilya hacker grubuna karsilik olarak 6 akin (saldiri) duzenlemistir. Bu saldirilarda 10 binden fazla Brezilya sitesi hacklenmistir.
  • Ele gecirdikleri devletler duzeyinde önemli ve gizli belgeleri resmi makamlara teslim etmislerdir.
  • Islam dinine verdigi zararlarla dikkat ceken ilhanarsel.org sitesini hacklemislerdir.
  • Çok sayida satanist siteyi 2003 yilinda yaptiklari saldirilarla kapatmislardir.
  • Islami ve ahlaki degerleri yucelten sitelere ucretsiz guvenlik destegi programi sunmuslardir.
  • 2006 yilinda basta Danimarka olmak uzere Islamiyet’e ve Hz. Muhammed’e saldiran Avrupa ulkelerine hilal saldirilari duzenlemislerdir. Bu saldirilarda 2.587 siteyi hacklemislerdir. Ayrica cok sayida sitenin serverlerini engellemis ve reklam anlasmalarini iptal etmislerdir.
  • Katolikcemaati.com adli site uzerinden yapilan misyonerlik faaliyetlerine siteyi kapatarak son vermislerdir.
  • Hz. Muhammed’in karikaturunu yayinlayan ve bu yolla Islam’a saldiran www.drawmohammed.com alan adini ele gecirerek sitenin tamamen kapanmasini saglamislardir.
  • Online egitim veren Turkiye’nin ilk siber akademisini kurmuslardir.
  • Dunyada ilk olarak MAC adres degistirme programi olan CW Mac Adress Changer programini gelistirdiler.
  • Çok sayida resmi web sitesine siber guvenlik destegini ucretsiz olarak sundular.

Cyber-Warrior Hack Grubu Kapatildi mi?

Sanal dunyanin en buyuk hacker gruplari arasinda yer alan Cyber-Warrior hack grubu kapatildi mi arastirilan konular arasinda yer aliyor. Hacker grubunun resmi sitesinden verilen bilgi ve olusturduklari forumun silinmis olmasi kapatildigi yönunde dusuncelerin kesinlesmesine neden oluyor. Ayni zamanda hacker grubu tarafindan son zamanlarda önemli siber saldirilarin gerceklestirilmemis olmasi da bu dusuncelerin kesinlesmesine neden oluyor.

Cyber-Warrior hack grubu kapanmis olsa da hala Turk ve yabanci hackerler icin bir ekol olmaya devam etmektedir. Teknoloji konusunda dikkatle takip edilen Byte dergisi tarafindan editörun favorisi secilen ilk hacking icerikli site olmayi basarmistir. Yaptigi siber saldirilar ve basarili calismalari ile adini tarihe yazdirmistir.

Ve CW her zaman hatiralarimizda yasayacaktir.

Okudugunuz icin tesekkur ederim selam ve dua ile.

QARAKURT

QARAKURT

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Üye Yöneticisi
dağlar
9 Mar 2024
554 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CW bir mektepdi. Öyle bir mektep ki, hem alhlaki, hem insani hemde teknik konularla yetişdirdi bizleri.
Ben de O mektepin mezunuyum.
Ben de buraya yerleştim. Nedeni THS ailesinin ciddi, misyona bağlı Vatana Millete Allaha bağlı olması ve aynı zamanda en zor olanı kabul etmesi yani Hakkın tarafında olmasıdır.
Buranın kapılarını Tüm CW için açan @DeepiMpaCt @NasyoneL abilerime teşekkür ediyorum.

CW domain olarak kapandı, Misyona THS ile birlikde devam

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CW bir mektepdi. Öyle bir mektep ki, hem alhlaki, hem insani hemde teknik konularla yetişdirdi bizleri.
Ben de O mektepin mezunuyum.
Ben de buraya yerleştim. Nedeni THS ailesinin ciddi, misyona bağlı Vatana Millete Allaha bağlı olması ve aynı zamanda en zor olanı, Hakkın tarafında olmasıdır.
Buranın kapılarını Tüm CW için açan @DeepiMpaCt @NasyoneL abilerime teşekkür ediyorum.

CW domain olarak kapandı, Misyona THS ile birlikde devam
Gelenler bas tacidir, yuvamiz yuvalaridir. Gelmeyenler de her zaman saygi ile yad edecegimiz dostlarimiz/agabeylerimiz/kardeslerimizdir.

maheks

maheks

Biz yakarsak söndüremezler
Berlin
8 Eki 2022
1,890 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Türkiye'de hacking alanında ciddi faaliyetler gösterip zamanında hepimizi etkileyip örnek davranışlar sergileyip görevini zirvede bırakıp misyonlarını tamamladılar. Sevgi ve saygı ile (F)

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bende o zamanlar bir arkadaşımın vesilesiyle tanımıştım üye oldum kefil sistemi vardı epey beklemiştim sonra sağolsun hatırlamıyorum biri kefil olmuştu sonra da sık sık oraya girip araştırma yapıyordum hatta academi bölümü vardı 11 mi 12 seviyeden oluşan çok zevkliydi bölümleri geçmiştim sonra kapatıldı üzüldüm uzun bir zaman forumlardan uzak kaldım sonra tevafuk bizim sitemiz karşıma geldi @DeepiMpaCt hocama ve diğer tüm hocalarıma böyle bir ortama vesile oldukları için Cenab-ı Allah razı olsun gerçekten çok kaliteli ve çok güzel bilgiler mevcut cw ekibine de yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum gerçekten o dönemlerde çok güzel işlere imza attılar tebrik ve saygıyı hakediyorlar çünkü hacker dünyasında hem İslami değerlere sahip çıkmak hem düzgün kalmak çok kolay değil kim bir katre kadar islama ve bu vatana hizmet ettiyse Cenab-ı Allah razı ve hoşnut olsun.

balabans

14 May 2024
137 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Çok kaliteli bilgiler edindiğim bir forumdu. Başlıkta görünce direk girmek istedim. Bir çok şeyi CW den öğrenmiştim ve üstelik beni bir çok konuda da teşvik etmişti. Hatıramda hep kalacak.