Gönderilme Tarihi: 16 Şub 2020 #1 Dawg Dawg 16 Şub 2020 26 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Merhaba google cloud kullanıyorum . Freenomdan ns kayıtlarıma yönlendirdim siteyi a ve ns kayıtları ise şöyle özel ns oluşturmak istiyorum Ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eki 2023
Merhaba google cloud kullanıyorum . Freenomdan ns kayıtlarıma yönlendirdim siteyi a ve ns kayıtları ise şöyle özel ns oluşturmak istiyorum Ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim
Gönderilme Tarihi: 16 Şub 2020 #2 DeepiMpaCt DeepiMpaCt Katip ol sabahin ilk isiklarina.. Monteal/Ca 25 Ağu 2017 6,151 Mesaj TIM Görevleri 2 Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Cyberpanel özel dns adresi oluşturmak istiyorsan a kısmından ekleyeceksin; 3. boşluğa ip adresi gireceksin.
Cyberpanel özel dns adresi oluşturmak istiyorsan a kısmından ekleyeceksin; 3. boşluğa ip adresi gireceksin.
Gönderilme Tarihi: 16 Şub 2020 #3 NasyoneL NasyoneL Karanlık Özgürlüktür 25 Ağu 2017 25,060 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: DeepiMpaCt' Alıntı: Cyberpanel özel dns adresi oluşturmak istiyorsan a kısmından ekleyeceksin; 3. boşluğa ip adresi gireceksin. Genişletmek için tıkla ...
DeepiMpaCt' Alıntı: Cyberpanel özel dns adresi oluşturmak istiyorsan a kısmından ekleyeceksin; 3. boşluğa ip adresi gireceksin. Genişletmek için tıkla ...
Gönderilme Tarihi: 16 Şub 2020 #4 Dawg Dawg 16 Şub 2020 26 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: DeepiMpaCt' Alıntı: Cyberpanel özel dns adresi oluşturmak istiyorsan a kısmından ekleyeceksin; 3. boşluğa ip adresi gireceksin. Genişletmek için tıkla ... NasyoneL' Alıntı: DeepiMpaCt' Alıntı: Cyberpanel özel dns adresi oluşturmak istiyorsan a kısmından ekleyeceksin; 3. boşluğa ip adresi gireceksin. Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Hocam hepsini yaptım ama yine olmadı
DeepiMpaCt' Alıntı: Cyberpanel özel dns adresi oluşturmak istiyorsan a kısmından ekleyeceksin; 3. boşluğa ip adresi gireceksin. Genişletmek için tıkla ... NasyoneL' Alıntı: DeepiMpaCt' Alıntı: Cyberpanel özel dns adresi oluşturmak istiyorsan a kısmından ekleyeceksin; 3. boşluğa ip adresi gireceksin. Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Hocam hepsini yaptım ama yine olmadı
Gönderilme Tarihi: 21 Kas 2023 #5 KlasPlas KlasPlas İstanbul 11 Eki 2023 2,551 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: teşekkürler hocam