Hoşgeldin Misafir

Dabbetül Arz Nedir. Neden Ucu İnternet'e Dayanıyor.

Amerikalı

24 Kas 2024
321 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dabbetürl arzın neden günümüz teknolojisinde dünyayı saran ağ olarak söylenir.

Şöyleki her eve giricek her yerde olucak insanlar büyüleri dahi burdan öğrenicek

Eve giren şeyin internet olduğunu ceplerde olduğunu dünyanın her yerini saran kabloların internet vermesi

Kıyamet alamet olarak nitelendirlidiği için sizce dünyayı ne tür bir son bekliyor.

Amerikalı

24 Kas 2024
321 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bir ara oyle bir iddia vardi, cikaran Omer Celakil sanirim.

Ömer çelakılı yakından tanıyan biri olarak tanımayan biri deli olduğunu iddaa edebilir. ama bana kalırsa şuan dünyanın bilinmeyen büyük kitaplarını bulmak münkün ben bir bir kitap buldum bakıldığında kitap ama kitabı açıp baktığımda öyle bir terleme titreme geliyorki bulunduğum yeri terkedesim geliyor.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,877 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dabbetürl arzın neden günümüz teknolojisinde dünyayı saran ağ olarak söylenir.

Şöyleki her eve giricek her yerde olucak insanlar büyüleri dahi burdan öğrenicek

Eve giren şeyin internet olduğunu ceplerde olduğunu dünyanın her yerini saran kabloların internet vermesi

Kıyamet alamet olarak nitelendirlidiği için sizce dünyayı ne tür bir son bekliyor.
Hayır hocam yanlış bu bahsettiğin mevzu dabbetül arz değil “DECCAL”dir.

Ayrıca deccal internet olması mümkün değildir ha sebeplerinden olabilir mi evet fakat deccal bildiğiniz yaratıktır teknolojik bir durum değildir

Amerikalı

24 Kas 2024
321 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu arada dabbetül arz ortağa çıktığında insanlara gerçekleri haykıracak olan bir varlıktır boynu yer ile gök arası uzunluğunda olacaktır en doğrusunu Cenab-ı Allah bilir

eskiden intennet yokken evlerimizde sadece mezardan hikayelerden karanlıktan korkardık şimdi internet ile daha bir çok şeyden korkar hale geldik

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,877 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
evet deccalide biliyorum

aslında kendim lucid rüyda görebiliyorum kontrol edebiliyorum rüyamı

ve astral seyahat yapabiliyorum
Hocam Ömer çelakıl demişsin o kişiyi çok önceden bilirim ancak söylediklerinin bir çoğu yanlış her ne kadar matematiksel şifre vs dese de öyle bir şey yok ayrıca astral seyahat yaptığını zannediyor olabilirsin lucid rüya yani rüyaları kontrol etme hali de mümkün olabilir fakat gel gör ki rüyayla amel edilmez ve astral seyahatlerde oluşan durumlar genellikle ruhanilerin dahiliyle olur yani çarpılma ile olur dikkat etmek gerek :)

Amerikalı

24 Kas 2024
321 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam Ömer çelakıl demişsin o kişiyi çok önceden bilirim ancak söylediklerinin bir çoğu yanlış her ne kadar matematiksel şifre vs dese de öyle bir şey yok ayrıca astral seyahat yaptığını zannediyor olabilirsin lucid rüya yani rüyaları kontrol etme hali de mümkün olabilir fakat gel gör ki rüyayla amel edilmez ve astral seyahatlerde oluşan durumlar genellikle ruhanilerin dahiliyle olur yani çarpılma ile olur dikkat etmek gerek :)

astral seyahat zor bir durum ben her yapmaya kalktığımda ateş basıyor kalbim atıyor birileri ben izliyor hissine kapılıyorum

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,877 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
eskiden intennet yokken evlerimizde sadece mezardan hikayelerden karanlıktan korkardık şimdi internet ile daha bir çok şeyden korkar hale geldik
Yani evet haklısın fakat dediğim gibi hadisi şeriflerde efendimiz Aleyhisselam’ın bize bildirdiği anlattığım şekilde olacağıdır en doğrusunu Cenab-ı Allah bilir

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,877 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
astral seyahat zor bir durum ben her yapmaya kalktığımda ateş basıyor kalbim atıyor birileri ben izliyor hissine kapılıyorum
Bende yaptığını zannediyorsun diyorum zaten :) girme o işlere ruhaniler dahil oluyor o yüzden ateş basmaları falan yaşıyorsun ruhanilerden kastım cinlerden bahsediyorum konusu var sabitte istersen bir göz at derim :)

Amerikalı

24 Kas 2024
321 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bende yaptığını zannediyorsun diyorum zaten :) girme o işlere ruhaniler dahil oluyor o yüzden ateş basmaları falan yaşıyorsun ruhanilerden kastım cinlerden bahsediyorum konusu var sabitte istersen bir göz at derim :)

aşağı yukarı 1 senedir yapmıyorum cesaretim yok ben ruhanilere mardinde yakalandım korkudan ölcektim