Gönderilme Tarihi: 29 Kas 2019 #1 by_alikvp by_alikvp 27 Kas 2019 15 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: @Security Daha once gormedigim msop virus u nasil temizlerim exe uygulamalar kayboldu ayrica 480 dolar para istiyorlar geri yuklemek icin
@Security Daha once gormedigim msop virus u nasil temizlerim exe uygulamalar kayboldu ayrica 480 dolar para istiyorlar geri yuklemek icin
Gönderilme Tarihi: 29 Kas 2019 #2 KodX KodX 30 May 2019 100 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Nasıl bulaştırdın virüsü ?
Gönderilme Tarihi: 29 Kas 2019 #3 AtakBey AtakBey 29 Eki 2019 9 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: ingilizce biliyorsan bu site çare olabilir https://geeksadvice.com/remove-msop-ransomware-virus/
Gönderilme Tarihi: 29 Kas 2019 #4 Security Security 25 Ağu 2017 894 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Ilgilenelim virus icerigini uzantisini bana iletirmisin
Gönderilme Tarihi: 1 Ara 2019 #5 by_alikvp by_alikvp 27 Kas 2019 15 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: KodX' Alıntı: Nasıl bulaştırdın virüsü ? Genişletmek için tıkla ... dostum tamindir.com dan restorer-ultimate adli program i indirdim kurdum ne olduysa ondan sonra oldu Security' Alıntı: Ilgilenelim virus icerigini uzantisini bana iletirmisin Genişletmek için tıkla ... hocam virus uzantisi sudur resimli olarak atayim size dosya uzantisi msop 490 dolar fidye istiyorlar dosyalari geri vermek icin
KodX' Alıntı: Nasıl bulaştırdın virüsü ? Genişletmek için tıkla ... dostum tamindir.com dan restorer-ultimate adli program i indirdim kurdum ne olduysa ondan sonra oldu Security' Alıntı: Ilgilenelim virus icerigini uzantisini bana iletirmisin Genişletmek için tıkla ... hocam virus uzantisi sudur resimli olarak atayim size dosya uzantisi msop 490 dolar fidye istiyorlar dosyalari geri vermek icin