Hoşgeldin Misafir

Danışmanlık Firma Scripti V1 Çift Dil Seçeneği

Kefircioglu

12 Eki 2020
745 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar ,

Virus total

Full Responsive (Mobil Uyumlu)​

Mobil cihaz ve tabletlerle uyumlu responsive tasarım (Müşteri Paneli dahil.)

Sınırsız Renk​

Firma kurumsal renklerine uyum sağlayacak şekilde tema renklerini yönetim paneli üzerinden sınırsızca değiştirebilirsiniz.

Çalışma Alanları Modülü​

Tüm çalışma alanları hakkında detaylı bilgi verebileceği gelişmiş bir modüldür.

Sayfa Yönetimi​

Herhangi bir yazılım ve kod bilgisine gerek duymadan, sayfa yönetimi modülü üzerinden firmanıza ait sınırsız alt sayfa oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz.

Online Araç Kiralama Sistemi​

Online Araç Kiralama Sistemi, seyahat planlaması yaparken müşterilere büyük kolaylık sağlayan bir eklentidir

Yorum Yönetimi​

Müşterilerinizin, firmanız hakkında görüş ve önerilerini paylaşabileceği ve bu görüşleri web sitenizin ön yüzünde yayınlayabileceğiniz özel bir modül.

Haber & Blog Yönetimi​

Web siteniz üzerinden, işletmenize ait haberler ve duyuruları yayınlayabilirsiniz.

Slider Yönetimi​

Web sitenizin ana sayfasında araçlarınız büyük bir alanda fotoğraflar ile görsel geçişleri ekleyebilirsiniz.

S.S.S. Modülü​

Müşterilerinizin aklına takılabilecek tüm soruları ve cevapları Sıkça Sorulan Sorular modülü ile yayınlayabilirsiniz.

Site Yönetimi ve Yönetici Ayarlar​

Yönetim Paneli üzerinde web sitenizin başlığını, anahtar kelimelerini, sosyal medya hesaplarını ve yönetici bilgilerinizi tanımlayabilirsiniz.

Yönetici Modülü​

Admin Paneli üzerinden sisteminize birden fazla yönetici tanımlayabilirsiniz.

Site İstatistikleri​

Yönetim Paneli arayüzünden gelen form talepleri, iletişim formu mesajları, günlük ziyaretçi ve aylık ziyaretçi istatistiklerini rakamsal olarak görüntüleyebilirsiniz.

%100 SEO Uyumluluğu​

Sef link yapısı + her sayfa için özel meta bilgileri + otomatik sitemap.

Tam Güvenlik + Tam Koruma​

Yazılımımız tüm bilinen güvenlik açıklarına karşı gerekli kontrol ve testlerden başarı ile geçmiş olup, ayrıca spam botlara karşı gerekli donamıma sahiptir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Exlonea

15 Ocak 2022
1,808 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar ,

Virus total

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Full Responsive (Mobil Uyumlu)​

Mobil cihaz ve tabletlerle uyumlu responsive tasarım (Müşteri Paneli dahil.)

Sınırsız Renk​

Firma kurumsal renklerine uyum sağlayacak şekilde tema renklerini yönetim paneli üzerinden sınırsızca değiştirebilirsiniz.

Çalışma Alanları Modülü​

Tüm çalışma alanları hakkında detaylı bilgi verebileceği gelişmiş bir modüldür.

Sayfa Yönetimi​

Herhangi bir yazılım ve kod bilgisine gerek duymadan, sayfa yönetimi modülü üzerinden firmanıza ait sınırsız alt sayfa oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz.

Online Araç Kiralama Sistemi​

Online Araç Kiralama Sistemi, seyahat planlaması yaparken müşterilere büyük kolaylık sağlayan bir eklentidir

Yorum Yönetimi​

Müşterilerinizin, firmanız hakkında görüş ve önerilerini paylaşabileceği ve bu görüşleri web sitenizin ön yüzünde yayınlayabileceğiniz özel bir modül.

Haber & Blog Yönetimi​

Web siteniz üzerinden, işletmenize ait haberler ve duyuruları yayınlayabilirsiniz.

Slider Yönetimi​

Web sitenizin ana sayfasında araçlarınız büyük bir alanda fotoğraflar ile görsel geçişleri ekleyebilirsiniz.

S.S.S. Modülü​

Müşterilerinizin aklına takılabilecek tüm soruları ve cevapları Sıkça Sorulan Sorular modülü ile yayınlayabilirsiniz.

Site Yönetimi ve Yönetici Ayarlar​

Yönetim Paneli üzerinde web sitenizin başlığını, anahtar kelimelerini, sosyal medya hesaplarını ve yönetici bilgilerinizi tanımlayabilirsiniz.

Yönetici Modülü​

Admin Paneli üzerinden sisteminize birden fazla yönetici tanımlayabilirsiniz.

Site İstatistikleri​

Yönetim Paneli arayüzünden gelen form talepleri, iletişim formu mesajları, günlük ziyaretçi ve aylık ziyaretçi istatistiklerini rakamsal olarak görüntüleyebilirsiniz.

%100 SEO Uyumluluğu​

Sef link yapısı + her sayfa için özel meta bilgileri + otomatik sitemap.

Tam Güvenlik + Tam Koruma​

Yazılımımız tüm bilinen güvenlik açıklarına karşı gerekli kontrol ve testlerden başarı ile geçmiş olup, ayrıca spam botlara karşı gerekli donamıma sahiptir.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
tesekkurler