Hoşgeldin Misafir

Data base çektim bir sıkıntı olurmu

fedorplaton

3 Mar 2018
28 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar beyler academywomen.org sitesinden veri çektim 5k ya yakın kullanıcı verisi bulunuyordu denedim çoğunda giriş yapmayı başardım merak ediyorum dava falan açarlar mı ? çünkü önemli bir siteye benziyor. 

Dipnot: Açığı bildirdim..

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
fedorplaton' Alıntı:
jrCoder' Alıntı:
Her hangi bir değişiklik yapmayıp  zarar vermediysen giriş yapmakla sorun olmaz zaten bildirmişsin.

herhangi bir değişiklik yapmadım database i çektim 5k ya yakın kullanıcı verisi geldi askerlerle alakalı bir site olunca biraz tedirgin oldum

Kardeşim Açığı bildirdiysen ve Zarar vermediysen sıkıntı yok.

Çiçero

9 Ara 2017
1,566 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
EbulŞah' Alıntı:
fedorplaton' Alıntı:
jrCoder' Alıntı:
Her hangi bir değişiklik yapmayıp  zarar vermediysen giriş yapmakla sorun olmaz zaten bildirmişsin.

herhangi bir değişiklik yapmadım database i çektim 5k ya yakın kullanıcı verisi geldi askerlerle alakalı bir site olunca biraz tedirgin oldum

Kardeşim İmzayı Değiştir Modsun Artık :cool:

jrCoder

25 Eyl 2017
425 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
BayBars' Alıntı:
EbulŞah' Alıntı:
fedorplaton' Alıntı:
jrCoder' Alıntı:

Burası kişisel tartışma yeri değil BayBars & Ebulşah birbirine sallıcaksanız başka yerden sallayın

Çiçero

9 Ara 2017
1,566 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
jrCoder' Alıntı:
BayBars' Alıntı:
EbulŞah' Alıntı:
fedorplaton' Alıntı:
jrCoder' Alıntı:

Burası kişisel tartışma yeri değil BayBars & Ebulşah birbirine sallıcaksanız başka yerden sallayın
Ne Tartışması O Benim Kardeşim Helal Olsun Artık Modsun Hesabı Art Niyet Beslemeyiz Abi Lütfen Şimdi Mirat Abi Gelicek Konu Kilit Yapıcak Nys İyi Forumlar