Hoşgeldin Misafir

Dava acilmasi bi bakarmisiniz

cixled

24 Eki 2019
84 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
aslinda mevzu uzun kiza anlatayim arkadaşim bi siteye sql acikli yonlendirme eklemiş kendi sitesine yonlendirmiş ordan telden ariyor arkadaşimda web tasarimci ufak tepek iş yapiyor adam aramiş demiş ben siber guvenlık uzmaniyim heykirim ........ sitesinin ismini vermiş bu aradada arkadaşima demiş git düzelt demiş siteyi kendisi birde cahil demiş arkadaşima dalga geçmiş whatsaap dan falan bir sorun olurmu adamlar webtasarimciya ulaşamamiş sövüyorlardi yazilimi yapan kişiye bir sikinti olurmu

cixled

24 Eki 2019
84 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
yok anlamadigim 1 yonlendirmeden davami acilir akil mantık işi degil webyazilimcilari acikli yazilim yapiyor müşterileri çilesini cekiyor insanlari uyariyorsun umursamiyor tel v.s birakirsin ararlar tehdit ederler bu nasil adaletdir

Ersever

26 Ağu 2017
372 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hiçbirsey olmaz bırak acsin dava düşücektir hizmet verilmiş iş yapılmış desteği verirsin ama adam revize istiyor yapılmasi zorunlu değil yani bu yüzden psikolojim bozuldu diye karşı dava açar tazminat alırsın

cixled

24 Eki 2019
84 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
Fetöcüydü ondan hekledim de üstüne bide ona dava açılır :D

olabilir:D  yorumlariniz için teşekkür ederim

Ersever' Alıntı:
Hiçbirsey olmaz bırak acsin dava düşücektir  hizmet verilmiş iş yapılmış desteği verirsin ama adam revize istiyor yapılmasi zorunlu değil yani bu yüzden psikolojim bozuldu diye karşı dava açar tazminat alırsın

zaten psikolojim bozuldu ::D  açsinda görsün

Evildoer

8 May 2019
126 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Zamanında bilişim alanında türkiyede isim yapmış bir siteye basmıştım. Site webmasterı takıldığım siteden ulaşmıştı. Nasıl yaptıgımı sormuştu açıkları söyledim. Tatlıya bagladık.

Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren veya orada kalmaya devam eden kimseye bir yıla kadar hapis veya adli para cezası verilir (TCK m.243/1).

cixled

24 Eki 2019
84 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evildoer' Alıntı:
Zamanında bilişim alanında türkiyede isim yapmış bir siteye basmıştım. Site webmasterı takıldığım siteden ulaşmıştı. Nasıl yaptıgımı sormuştu açıkları söyledim. Tatlıya bagladık.

Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren veya orada kalmaya devam eden kimseye bir yıla kadar hapis veya adli para cezası verilir (TCK m.243/1).

adli para cezasi vericegime 1 yil yatarim daha iyi yok adamlara bilgi veriyorum adam yardim istiyecegine tehdit ediyor kafa yok adamda

Security' Alıntı:
:) dava acacak adam acıcam demez :) acar hiçbir sik olmaz rahat ol kı sen hacklememişsin bile bilgi vermişsin :)

elinden geleni ardina koymasinda benim kafam rahat zaten abi gider paşa paşa da yatariz adamin sitesindeki aciklar halen devam ediyor oyle kalmiş web tasarimcida piyasada yok almiş parayi basmiş gitmiş ::D  adam diyor heykirim diyor ama gir panele düzelt diyor acayip kafalardalar  git ver çebinden 500 1000 bin tl yenisini yaptir illaki senin siteyi fark edenler olucak o zaman bakalim onlara ulaşipda tehdit edebilcenmi bulursa iyilik edersin kötülük görürsün