Hoşgeldin Misafir

ddos attack site çökertme

birisidir

4 Nis 2020
19 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese Merhaba Arkadaşlar Bugün Size DDoS Programını Tanıtacağım.Ping Değil Gerçek DDoS Programıdır.Programın Kullanımı Çok Kolay ve Rahattır.Sitenin veya Herhangi Bir Kişinin IP adresini Yazıp Enterlıyoruz,ve Bizden Port İstiyor Port Yerine Her Daim (80) Yazıyoruz ve Entera Bastığımızda Saldırı Başlıyor.​

İndirme linki : TIKLA İNDİR

Ersever

26 Ağu 2017
372 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Literary' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
Teşekkürler emeğin için ama ddos boş iş :)

aaa ayıp ama boş demek olmaz nasyonelciğim sen hele serverden bi saldırı basşlat etkisini o zaman görürsün heleki GoldenEye.py bununla yapsan :) gerisini düşünme bile
Serverden proksi destekli olursa sonuc alinabilir ama bilgisayardan yapmanin bi etkisi olmaz.

Literary

25 Mar 2020
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ersever' Alıntı:
Literary' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:

aaa ayıp ama boş demek olmaz nasyonelciğim sen hele serverden bi saldırı basşlat etkisini o zaman görürsün heleki GoldenEye.py bununla yapsan :) gerisini düşünme bile
Serverden proksi destekli olursa sonuc alinabilir ama bilgisayardan yapmanin bi etkisi olmaz.

benim dayıoğlu 70 dolara bi makina almış baya iyi diyor attack felan yaptıklarında

Varxas39

4 Nis 2020
68 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
birisidir' Alıntı:
Herkese Merhaba Arkadaşlar Bugün Size DDoS Programını Tanıtacağım.Ping Değil Gerçek DDoS Programıdır.Programın Kullanımı Çok Kolay ve Rahattır.Sitenin veya Herhangi Bir Kişinin IP adresini Yazıp Enterlıyoruz,ve Bizden Port İstiyor Port Yerine Her Daim (80) Yazıyoruz ve Entera Bastığımızda Saldırı Başlıyor.

İndirme linki : http://www.mediafire.com/file/dym3xkg6npoizlb/Ddoser.rar

ddos programında niye her daim 80 portunu kullanıyoruz peki ? bunu bana açıklar mısın rica etsem sitede cloudflare varsa 80portuna 30 gün ddos da atsan site bana mısın demez.
veya varsayalım site http ile bağlanılmıyor ftp portunu kullanıyor  bu sefer 21 portuna ddos atmak zorunda kalırsın.

dikkatli ve doğru bilgi paylaşırsan insanlara daha fazla katkın olur güven bana

"-The most widely-used ---attack ports--- were Microsoft-DS (---port--- 445), used in 29 per cent of ---attacks---; Telnet (---port--- 23), in 7.2 per cent of ---attacks---; Microsoft Terminal Services (---port--- 3389), in 5.7 per cent of ---attacks---; and Microsoft SQL Server (---port--- 1433), used in 5.3 per cent of ---attacks"--

Literary' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:

tm kanka sen onu dene admin sisteme koysun cloudflare'ı sonra konuşalım ddos'u cloudflare ı bypasslamadan geçebilecek misin ?
tabii bi ddos programı hedef sitenin cloudflare ını kendi bypasslayıp devam etmiyosa.

Varxas39

4 Nis 2020
68 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Literary' Alıntı:
@Varxas39 haklısın :) cloudflareyi gecemedinmi iş zor zaten ddos kullanan fazla yok dıye bılıyorum ben

ddos şu tür ataklarda etkili olur ddosla sistem kısa süreliğine düştüğünde sen sitenin dns sunucularına saldırabilirsin onun dışında başka bir şey yapılır mı inan benim de bir fikrim yok