Hoşgeldin Misafir

Death Stranding Türkçe dil desteğine sahip olacak

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,022 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
PlayStation Türkiye, Death Stranding'in Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacağını duyurdu. Kojima Productions tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon oyunu 8 Kasım 2019'da PlayStation 4 için çıkış yapacak.  ​

Death Stranding Türkçe dil desteğine sahip olacak!​
 ​
Oyunun PlayStation Store üzerindeki tanıtım yazısı, fiyatları, ön sipariş bonusları ve deluxe sürüm içerikleri: Efsanevi oyun yönetmeni Hideo Kojima'dan yepyeni ve çığır açacak bir PlayStation 4 tecrübesi.​
 ​
Ölüm Kıyısı'yla tamamen değişime uğrayan bir dünyayla yüzleş. Geleceğimizin dağılmış parçalarını taşı ve parçalanmış dünyayı adım adım bir araya getirecek bir yolculuğa çık.​
 ​
Başrollerde Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux ve Guillermo del Toro yer alıyor. Oyunun Standart sürümü 429,00 TL, Deluxe sürümü ise 489,00 TL olarak açıklanmış durumda.​

-

-Peki ya ön sipariş veren oyunculara neler verilecek? ​

Ön Sipariş Bonusları:​
 ​
- PS4 Dinamik Teması ​
- Chibi Ludens Avatarı​
- Oyun İçi Eşyalar (Altın “Sam” Gözlüğü, Altın Şapka, Altın Hız İskeleti, Altın Zırh Plaka)​
 ​
Deluxe Sürüm İçeriği:​
 ​
- Full oyun​
- Full Avatar Seti​
- Death Stranding: Timefall (Death Stranding'in Dünyasından Oyun Müziği)​
- Death Stranding: Timefall (Sahne Arkası görüntüleri)​
- Oyun İçi Eşyalar (Altın “Ludens Maskesi” Gözlüğü, Altın Güç İskeleti, Altın Herzemin İskelet, Altın Zırh Plaka )​