Merhaba Arkadaşlar Umarım İyisinizdir Linkteki Scripti Decode Edecek Kimse Var mı Acaba ?
Link : Gelişmiş Emlak Scripti v5 Full
DEMO
DEMO
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhaba Arkadaşlar Umarım İyisinizdir Linkteki Scripti Decode Edecek Kimse Var mı Acaba ?
konuya ekledimScriptle alakalı demo link varmı
Aktiflik
Seviye
Deneyim
maalesef hocam işimi görmüyorhttps://www.turkhacks.com/konu/emlak-sirketi-v1-3-0-coklu-dil-emlak-sirketi-scripti.288329/ bu konuda ki scripte benziyor bu scripti deneyelim iş görebilir
hemen göz gezdirir misiniz hocamBir buna göz gezdireceğim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Şuan bilgisayar yok bakamıyorumhemen göz gezdirir misiniz hocam)))))
hocam inanın bilmiyorum ama php sürümü 7.2İoncube sürüm kaç
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Kaç adet dosya şifreli ona göre pcye geçim 20 + üstü ise yapamamhocam inanın bilmiyorum ama php sürümü 7.2
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Geldi işin üstadıKaç adet dosya şifreli ona göre pcye geçim 20 + üstü ise yapamam
Kaç adet dosya şifreli ona göre pcye geçim 20 + üstü ise yapamam
ufo belgeleri sanırım her b*ku ioncube yapmışlar login sayfasına kadarMaşallah 150-200 ne bunlar içine ne gömmüş
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Ne işsiz yazılım yapan insanlar var ya sifreliye o kadar para vermem yazılımım içinufo belgeleri sanırım her b*ku ioncube yapmışlar login sayfasına kadar
normalde bu tür konular huyum değildir ama satan firmanın tavrı ve 40000tl açık kaynak fiyatı çekince bunlara müstehak dedimNe işsiz yazılım yapan insanlar var ya sifreliye o kadar para vermem yazılımım için
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Benim sana attığım konuda ki script daha güzel bundan veya emlak script Türk hacks yaz chromeye buna yakın güzel şeyler de bulabilirsinnormalde bu tür konular huyum değildir ama satan firmanın tavrı ve 40000tl açık kaynak fiyatı çekince bunlara müstehak dedim