Hoşgeldin Misafir

Deep Web 2022 Linkleri !!

darkdays001

17 Nis 2022
1 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Marsupilami' Alıntı:
Tor browser 11 V2 sürümüyle  .onion url uzantılarını artık desteklemiyor.Yani eski deepweb linklerine giremezsiniz Details: 0xF6 hatası alırsınız. Verceğim linklerle artık yeni nesil deepweb ağlarına giriş sağlayabilirsiniz,yeni çok sağlam deep web linkleri- 2022 paylaşıyorum,aralarında illegal sitelerde var sorumluluk kabul etmiyorum!

yazı bana aittir başka forumlarda görmiyim xd

bakma k lazım

Chavos

20 Nis 2022
25 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tor browser 11 V2 sürümüyle .onion url uzantılarını artık desteklemiyor.Yani eski deepweb linklerine giremezsiniz Details: 0xF6 hatası alırsınız. Verceğim linklerle artık yeni nesil deepweb ağlarına giriş sağlayabilirsiniz,yeni çok sağlam deep web linkleri- 2022 paylaşıyorum,aralarında illegal sitelerde var sorumluluk kabul etmiyorum!

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

[/CENTER]

sağol

#zero13

25 Nis 2022
1,247 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tor browser 11 V2 sürümüyle .onion url uzantılarını artık desteklemiyor.Yani eski deepweb linklerine giremezsiniz Details: 0xF6 hatası alırsınız. Verceğim linklerle artık yeni nesil deepweb ağlarına giriş sağlayabilirsiniz,yeni çok sağlam deep web linkleri- 2022 paylaşıyorum,aralarında illegal sitelerde var sorumluluk kabul etmiyorum!

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Teşekkürler