Hoşgeldin Misafir

Deep Web 6000 Sayfalık Büyü Kitabı

Çiçero

9 Ara 2017
1,566 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
S.A Beyler  bu yazımızda sizlere Deep Web'de paylaşılan gizli büyü kitabı hakkında bilgiler ve indirme sayfasının linkini vereceğim. Deep Web platformlarından birinde paylaşılan bu kitabı, ismi bilinmeyen bir Türk uzun uğraşlar sonucu türkçeye çevirmiş.(Niye Çeviriyon Ki ...)
Dostlarım İnsan Link De Koymuş Virüs Totalle Linki Tarattım,Temiz Ama Buraya Bilerek Koymıcam.(6000 Sayfa Nedir...)

aşir

7 Nis 2018
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Peki Sen günün her saatini neden deepweb te geçiyorsun. Merak ,eğitimi iş hangisi ???. Üniversite Hocam derdiki bedava peynir sadece fare kapanında olur.. Merak istek azim hayatı ögretir. Bir yaptıgın hatayı bir kez daha yapmazsın

aşir

7 Nis 2018
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aldığım eğitim ve okuduğum kitapların hiç birinde merak iyi değildir yazmıyor.. Aksine merak edin araştırın hayalinizin peşinden gidip yazıyor. Tarihten bu güne gelmiş insanların hayatına baktığında onlarda merak edip okuyup araştırıp kendilerini geliştirip geçmişten günümüze gelmişler. Merak kötü değil iyi yani. Bizlere ya siz uğraşmayın biz size yaparız dedikleri için biz bu haldeyiz. Hatırlayın Celal Bayar dönemini Bir vapur dolusı pamuk verip otobus aldığımız günleri Siz yapamazsınız dedikleri için biz haldeyiz

Çiçero

9 Ara 2017
1,566 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
aşir' Alıntı:
Aldığım eğitim ve okuduğum  kitapların hiç birinde  merak iyi değildir  yazmıyor.. Aksine merak edin araştırın  hayalinizin peşinden gidip yazıyor. Tarihten bu güne gelmiş insanların hayatına baktığında  onlarda merak edip okuyup araştırıp kendilerini geliştirip geçmişten günümüze gelmişler. Merak kötü değil iyi yani. Bizlere  ya siz uğraşmayın biz size yaparız  dedikleri için biz bu haldeyiz. Hatırlayın Celal Bayar dönemini Bir vapur dolusı pamuk verip otobus aldığımız günleri Siz yapamazsınız  dedikleri için biz  haldeyiz
Bak Güzel Kardeşim İlk Öncelikle Haklısın Merak İyidir Fakat Benim Anlatmak İstediğim Fuzuli Şeyleri Merak Etme 2. Olarak Kardeşim Bu Kitap Necronomicon Ben Sana Bu Linki Verip Üzerime Vebal Alamam. Git Araştır Lüzumsuz Şeyleri Okumayın Diye Ben Link Paylaşmıyorum Genellikle Ad da Vermem Bu Ve Bunun Gibi Kitaplar Insanları Zehirler Kötüler Psikolojilerini Bozar Sana Tek Ve Son Nasihatim O K U M A İyi Forumlar