|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Al sat işinden iyi anlarım ve. Yaşadığım şehirde ticaret çevrem çok geniştir. Deep webte ucuz,çalıntı v.b ürünleri görebileceğim bildiğiniz site var mı?
madem öyle deep web e neden ihtiyaç duyuyorsun :Al sat işinden iyi anlarım ve. Yaşadığım şehirde ticaret çevrem çok geniştir. Deep webte ucuz,çalıntı v.b ürünleri görebileceğim bildiğiniz site var mı?
çünkü türkiyede ticaret işi tamamen zulüm ve yurtdışı ürünleri daha basit satılıyor. yurtdışından kaçak ürün getirmek için de herhangi bir bağlantım yok bu yüzden tamamenmadem öyle deep web e neden ihtiyaç duyuyorsun :![]()
sebebi nedir peki bilmediğimden soruyorumdeep web te bulabileceğin tek şey yakayı hemen ele vermek
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
deep web tamamıyla hayal ürünü sadece gizli ticaretleri oraya çekip yurtdışındaki gizli kaçakçılık yapanları yakalamak için yapılmış bir anti terör browseridir cia nın yapılan tüm işlemlerden haberi var bizim bazı insanlarda saklandığını sanarak işlem yaptığı yerdir cia gelmez ülkeye ama işlem yapan kişi oralara gittiğinde hemencik yakayı ele verirsebebi nedir peki bilmediğimden soruyorum
Aktiflik
Seviye
Deneyim
tavsiye etmem kardeşimçünkü türkiyede ticaret işi tamamen zulüm ve yurtdışı ürünleri daha basit satılıyor. yurtdışından kaçak ürün getirmek için de herhangi bir bağlantım yok bu yüzden tamamen