Hoşgeldin Misafir

Deep Web ve silah

tonymontana34

30 Ara 2018
140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar tör browser kullanma şansım yok. Tor da gezinirken Bir sürü evde silah yapımı hakkında bir sürü arşivler var giren yada elinde olan konuya görebilecek şekilde bırakırsa linki memnun olurum

tonymontana34

30 Ara 2018
140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
aslında deep web e gerek yok silah şeması bulursun bide tor niye kullanamıyon

Varsa Sema yolla bana ben bulamadım. Bide hacker arkadaşlar sürekli deepwebde nara atıyorlar bari işe yarar şeyler paylaşırlar. Tor mevzusu bulunduğum muhit İnternet bakımından sikimsonik Bi yer o yüzden

phonenumber123' Alıntı:
3 d yazıcı alıcam bnde merak ediyorum :D
 milling cnc var silahın frames ana gövdesini uretebilirsin diğer tetik tertibatı yayı vs Manuel takarsın ama zaten önemli olan gövdesi. 3d yazıcı alıcam diyorsan türkiye de iyi araştır yurtdışı da bir firma hem ürün hem yazılımı satıyor onu buraya getirmek ayrı bir mesele. Ama ak47 ve diğer çok silaha kadar yazılımlarını otomatik veriyor. Fiyatı 2.100dolar diye hatırlıyorum. 7x2 14 bin felan düz mantık yaparsan bilgin olsun.

tonymontana34

30 Ara 2018
140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
god bless USA and real patriots :D silah yapımında en iyi referans tabiki siktimin redneck leri bir numara

https://www.cncguns.com/

bu tarz amerikan köylüsü sitelerinden bul sınırsız döküman edinirsin yanlız google shadow ban uyguluyor yandex de kısmen en iyisi duckduckgo dan arat doğru kelimeyi arat bulursun

Bak bu tarz bilgiler güzel işte eyvallah admin