Hoşgeldin Misafir

Deep weble ilgili

Firefly

1 May 2018
21 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba dostlar deep weble ilgili merak ettiğim bu sahte pasaport vizeleri satan siteler var eğer satın alsak ulaşma olasılığı varmıdır? 
veyahut başka bir alışveriş bunun bir güvencesi varmı ??
veya bu yollardan nasıl para kazanılır bir yolu varmı bilgilendirecek dostlara teşekkür ederim şimdiden

CyberHost

CyberHost

уєиι яαкı
Hindistan
12 Kas 2017
3,358 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Deep Web'ten alacağın her bir şeyin güvencesi yoktur ki aldın sorunsuz kargoya verildi Türkiyenin gümrük uygulmasına yakalanma ihtimali çok yüksektir. Çünkü deep web ürünleri yasal değildir kaçaktır. Deep Web ortamında sanal para geçmektedir aklında bulunsun.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
beyler büyük oynuyorsunuz tavsiyem bu konuları pek merak etmeyin ki şuan tor kulannıp deep e giriyorsunuz ki tor size bu tur siteleri göstermez bulduklarınız sahtedir genelde FBI işi oluyor önce diğer yöntemleri öğrenin sonra bu soruyu sorrun ben size yardımcı olucam

Megabyte

12 Kas 2017
342 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepWeb kolayca girilebilseydi bu kadar merak edilmezdi o tordur vs gibi programlar gerçek siteleri göstermez onlar hükümetin fake siteleridir o yüzden pek bulaşma derim.

Firefly

1 May 2018
21 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Organikpiskos' Alıntı:
beyler büyük oynuyorsunuz tavsiyem bu konuları pek merak etmeyin ki şuan tor kulannıp deep e giriyorsunuz ki tor size bu tur siteleri göstermez bulduklarınız sahtedir  genelde FBI işi oluyor önce diğer yöntemleri öğrenin sonra bu soruyu sorrun ben size yardımcı olucam
Büyük oynamamın sebebi bir zevk için değil ihtiyaç için 
DARKBAT' Alıntı:
Al kredi kartını koy aliexpresse gumrukten geçsin ?
bu kadar kolaymı hocam :D
Megabayt' Alıntı:
DeepWeb kolayca girilebilseydi bu kadar merak edilmezdi o tordur vs gibi programlar gerçek siteleri göstermez onlar hükümetin fake siteleridir  o yüzden pek bulaşma derim.

haklısın farkettim onu lakin ben yolumu buldum Türkiyede de varmış çok bu işi yapan yinede bilgilendirme için sağ ol hocam