Hoşgeldin Misafir

DeepiMpaCt Hocamız’a İthafen…

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,871 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Esselamün aleyküm güzel ailem bu gün farklı bir konuya değinmek ve bu vesileyle de teşekkür etmek istedim..

Hepinizin bildiği gibi sitemizin kurucusu @DeepiMpaCt hocamızdır. Kendisine gecikmiş bir teşekkür etmeyi borç bilirim.

Çok emekler vererek gerek maddi gerek manevi bedeller ödeyerek bu güzide forum sitesinin hep daha iyi olabilmesi kaliteli insanların özgürce fikirlerini savunabilmesi ayrıca bilgi paylaşılabilmesi için elinden gelenin fazlasını yaptığına şahidim ve sanırım herkes şâhittir.

Bazen bilmeden kırmış isek hakkını bize helal etsin. Sorumluluğu ağır olmakla birlikte bir o kadar da yoğun olması işlere kafa yorması onu manen yoruyor. Elbette yorgunluk dinlenince geçer. Ancak yine de kafa yorgunluğu kolay kolay geçmiyor. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.

Naçizane tüm kardeşlerimizden benim şahsi ricamdır ki;

Mümkün mertebe sorumluluklarımızı unutmadan yerine getirelim. Mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışalım. Çünkü dertler ve işler paylaştıkça azalır sevgi ve saygı paylaştıkça çoğalır.

Cenab-ı Allah senden razı olsun hocam gerçekten çok iyi niyetli kindar olmayan yardımsever bir insansın. Normalde kişinin yüzüne övmek doğru değil ancak yine de bilmeyenlerin de bilmesini amaçladığım için söylemek istedim. İnşaAllah daha güzel yerlerde olacağımıza hiç şüphem yoktur. Vesselam…

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,434 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bir bilge nehir kenarında suya batmış akrebi çıplak elleriyle kurtarmaya çalışıyor, oradan geçmekte olan bir şahıs alaycı bir şekilde; Şaşırdın mı be adam! o bir akrep seni sokabilir! ölebilirsin! der. Bilge ise; onun doğasında sokmak var diye, benim fıtratımda var olan sevgiden neden vazgeçeyim! demiş. kimine göre "MİŞ". kimine göre "SEVGİ" "SAYGI" "HOŞGÖRÜ"...

onca sokmaya çalışan akreplere ve yılanlara boyun eğmemiş, bazıları gitmekle tehdit edip; gidene dur demek bize yaraşmaz deyip ben 3 adamla da götürürüm deyip rest çeken bir arkadaşımız. Her daim sevgiyle yaklaşan önce dinleyip gözetleyen sonrasında karar veren.. bu sıralama çok önemli, buranın gerçekten ayakta kalmasının en büyük sebeplerinden. Gövde 1 baş taşır, 3 baş 4 baş olursa Gövde çöker..
Burası benim artık bir yuvam yıllardır buradayım Kaan nickinden önce pRoDiGy nickini kullanmıştım. her neyse @DeepiMpaCt seviliyorsun güzel insan her daim baştacısın.. sevgi kolay kazanılmaz bunu en iyi bilenlerdenim. arkanda ki el olan @JQTR1 de unutmamak lazım araba tekeri misali :))) seviliyosunuz, cansınız..