Hoşgeldin Misafir

Deepweb borsa siteleri hakkında

percl

27 Ara 2018
170 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba,

uzun yıllardır borsayı kendine meslek edinmiş bir abim var. muhabbeti oldu işte deepwebden bu konuda fayda sağlıyor musun diye sordum. adamın bilgisi bile yoktu deepweb hakkında. her neyse, kurallara uygunsa; deepweb de bildiğiniz borsa sitelerinin linklerini konuya ekler misiniz?

percl

27 Ara 2018
170 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
Hocam deep webi siktir et şuan seyahate yönelik sektörlere giyim sektörüne silah sektörüne ve armatörlük firmalarına yatırım yapsın uzun vadede güzel kar eder

valla ona akıl vermek haddime değil, anlamam borsadan. belki deepwebde borsa manipulasyonlarına yönelik bilgi satan bir site vardır diye, konu açtım.

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
percl' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:
Hocam deep webi siktir et şuan seyahate yönelik sektörlere giyim sektörüne silah sektörüne ve armatörlük firmalarına yatırım yapsın uzun vadede güzel kar eder

valla ona akıl vermek haddime değil, anlamam borsadan. belki deepwebde borsa manipulasyonlarına yönelik bilgi satan bir site vardır diye, konu açtım.

Borsa manipülasyonu uçuk paralar ile yapılabilecek bir eylem bunun istihbaratını alan adamda niye satsınki kendine saklar şey gibi düşün 100 liraya banko kupon satıyorum diyen adamlar gibi e madem banko niye 100 lira peşindesin deep web clean web fark etmez manipülasyon istihbaratı bulamazsın şikeli maç satanlardan farksız