Hoşgeldin Misafir

Deepweb Help

inquisiitive

16 Mar 2018
25 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. 
Sizden bir konu da yardım isteyeceğim belki ban sebebidir ama birlikten kuvvet doğar diye riski göze alıp sormak istedim.

turkhacks.com şu an bir forum sitesi, bu siteye benzer içeriği genel olarak deepweb ve bilgi paylaşımı olan siteler varsa lütfen benimle paylaşır mısınız?
Ve lütfen sayın yetkilier banlamadan önce uyarın. Çünkü amacım sizin forum sitesinizi terk etmek değil, daha fazla bilgiye sahip olmak.
Teşekkürler
Saygılarımla ?

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bilgi birikimini bilmem ama düşündüğün gibi hareket edersen DW deki Türk veya yabancı forumlarda taklaya gelirsin zaten çoğunda referans sistemi işliyor ben bir kaçında varım ama önce kendini kanitlaman gerek bir çoğunda

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
inquisiitive' Alıntı:
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. 
Sizden bir konu da yardım isteyeceğim belki ban sebebidir ama birlikten kuvvet doğar diye riski göze alıp sormak istedim.

turkhacks.com şu an bir forum sitesi, bu siteye benzer içeriği genel olarak deepweb ve bilgi paylaşımı olan siteler varsa lütfen benimle paylaşır mısınız?
Ve lütfen sayın yetkilier banlamadan önce uyarın. Çünkü amacım sizin forum sitesinizi terk etmek değil, daha fazla bilgiye sahip olmak.
Teşekkürler
Saygılarımla ?

Kardeşim DW kısmı genellikle benim bölgemdir fakat yokluğumda gene cin cülük doldurmuşlar. Bugünden itibaren güncel linkler yayınlayacağım ve bunun haricinde paylaşılan linkler içinde ilgi alanına yahut aradığın bir alana dair bilgi yoksa VIP olarak gizli linkleri görebilir veya yardım isteyebilirsin. Site önermem gereksiz DW hakkında açılan siteler clickbait ve çoluk çocuk dolu forumumuzda aradığın bilgileri rahatlıkla edinebilirsin.