Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mevcut sitenin içine satış yapılacak diğer siteleri nasıl yükleriz örnek www.siteadı.com/demo1....demo2 diye devam edecek ayrıntılı anlatırsanız çok sevinirim. Ana site php demo siteler opencart.
ana dizinin altına klasör oluştur diyerek Örn. http://orneksite.com/demo1 seklinde yazarsan alt alan olusturmadan yani subdomain yapmadan alt klasör yapabilr demo scriptlerini o alana yükleyebilirsin dilersende demo.alanadım.com şeklinde subdomain açar o alt alan altında uygulayailirsn
Ana dizine klasör açıp zipi yüklüyorum kurulum sırasında sql istiyor sitemin kendi sql bilgilerinimi girmem gerekiyor demonun kurulması için
Ben en iyisi bu işin erbabı birini bulayım? ücreti mukabilinde arada bi sorunlarımı çözecek biri varmı arkadaşlar varsa telegram yada skypi den görüşebiliriz.
Sorunu horozkentli üye arkadaş çözüme ulaştırdı desteği ve yardımından ötürü çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Tabiki turkhacks a ayrı teşekkürler????