Hoşgeldin Misafir

Script İstek demo ürün tanıtım

UfukTsn

4 Nis 2019
172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba değerli TurkHacks Ailesi benim şöyle birşeye ihtiyacım var fikir ve öneriniz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim
böyle bir sciprt arıyorum müşteri demo talep etmek istediğinde gerekli form'u doldursun isim soy isim mail telefon vs talepte bulunduktan sonra demo giriş bilgileri müşteriye mail olarak gitsin istiyorum varmı elinde bahsettiğim şeye benzer bir sciprit şimdiden teşekkür ederim

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba değerli TurkHacks Ailesi benim şöyle birşeye ihtiyacım var fikir ve öneriniz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim
böyle bir sciprt arıyorum müşteri demo talep etmek istediğinde gerekli form'u doldursun isim soy isim mail telefon vs talepte bulunduktan sonra demo giriş bilgileri müşteriye mail olarak gitsin istiyorum varmı elinde bahsettiğim şeye benzer bir sciprit şimdiden teşekkür ederim

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

UfukTsn

4 Nis 2019
172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
şu tür üsluptan ne tür bir cevap bekliyorsun? sizin gibi çelimsizler yüzünden sektörün itibarı zedelendi. Bu cevabı herkese vermem, "Sanayiye git" olur mu?
şu basit formu bile talep ediyorsun.
Arkadaşım senin verdiğin yanıt çokmu iyi ayrıca herkes herşeyi bilmek zorunda değil öncelikle bu ön yargından vazgeç bilirim yada bilmem sonuçta burası bir forum bu durumda bende bir ricada bulunmuşum yardımcı olmak isteyen olur istemeyen olmaz ne gerek var böyle gereksiz muhalefete

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bilmek ve bilmemek ayrı bir şey. Bildiğin işi yapmak ayrı bir şey. Senin yaptığın şey hiç bilmediğin, anlamadığın sektöre dalıp suyu bulandırmak. Muhtemelen de buradan aldığın scriptleri satacaksın.

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@voyvoda Dostum, işim olmayan konulara pek karışmak istemem, ancak yorumlarında küçümseyici bir ton sezdim. Herkes dilediği şekilde istekte bulunabilir; sonuçta kimse her şeyi doğuştan bilmiyor. Deneyecek, uğraşacak, belki başaracak belki de başaramayacak bu tamamen kişinin kararıdır.

Ayrıca, "Muhtemelen de buradan aldığın scriptleri satacaksın" yorumuna gelirsek, dostum, bu paylaşımlar çeyizlik yapılması için değil. Kullanılsın, düzenlensin ve hatta satılsın diye paylaşıyoruz.

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@voyvoda Dostum, işim olmayan konulara pek karışmak istemem, ancak yorumlarında küçümseyici bir ton sezdim. Herkes dilediği şekilde istekte bulunabilir; sonuçta kimse her şeyi doğuştan bilmiyor. Deneyecek, uğraşacak, belki başaracak belki de başaramayacak bu tamamen kişinin kararıdır.

Ayrıca, "Muhtemelen de buradan aldığın scriptleri satacaksın" yorumuna gelirsek, dostum, bu paylaşımlar çeyizlik yapılması için değil. Kullanılsın, düzenlensin ve hatta satılsın diye paylaşıyoruz.
Bu çok genel bir konuşma olmuş. Herkes böyle düşünmüyor. Ben burada bir şey paylaşıyorsam buradakiler "kendi yararına kullansın" diye paylaşırım. Ticarete döksün diye değil. Eğer dediğin şey doğru olsaydı VIP olmazdı, Warez Extra olmazdı. Devir; "ben yiyemedim sen ye" devri değil. Piyasaya yıllarını vermiş bir yazılımcıyım. Şu an bize gelen kişiler özel yazılımlar için 300-400 lira teklif ediyor. Çünkü yazılımdan hiç anlamayan kişiler 50 liradan satıyor buradaki paylaşımları. Paylaşılmasına karşı değilim, lafım sakın çevrilmesin; burada paylaşılan burada kalmalı bana göre. Ha satacaksa da üstüne yeni şeyler eklesin, bir şey katsın veya algoritmayı incelesin vs.
Ayrıca şu da var, dediğin şeyden yola çıkarsak adam bir site açıp tüm konuları oraya taşır. Dediğin şeyle bunun arasında hiç bir fark yok. Konu, öğrenmek adına açılan bir konu olsa zaten yardımcı oluyoruz. Herkes anladığı ve bildiği işi yapmalı.

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@voyvoda

Toplamda 59 konun mevcut ve 11 adet script istek konun var. Mesela QR menü isteğin olmuş, acaba restoranların mı var yoksa satış mı yapacaktın?

Ajans V6 indirmişsin ve virüs çıkmış. Acaba scripti restoranda (Tabiki restoranın yok) tavukla beraber servis yapmak için mi indirdin?

Script satış scriptinde istekte bulunmuşsun. Acaba satış yapacağın siteyi neden özel yapmadın?
"Baltalamış gibi olmak istemem; fakat kendi siteni yapamıyorken milletin sitesini nasıl yapacaksın? Bak onu bile bulamamışsın burada" Mesela bu yorumunu başka bir istekte bulunan kişi için kullanmışsın, peki bu eleştiriyi neden kendin için yapmadın?

Bence karşı tarafı eleştirmeden önce kendinde yapmamanız gerekiyor. İyi Forumlar diliyorum.

Konudaki yorumum benim için bitmiştir. İyi Forumlar diliyorum.

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ajans V6 logger bildirimini zaten ben yaptım. İndirip kullanmasınlar diye. Ve temizlenmesi gereken kısımları da bildirdim. Düzeltilerek temiz halde paylaşıldı.

Diğer konuya gelecek olursak "Ha satacaksa da üstüne yeni şeyler eklesin, bir şey katsın veya algoritmayı incelesin vs." kısmımı okumanı öneririm. Çarpıtmaya hiç gerek yok.

"Script satış scriptinde istekte bulunmuşsun. Acaba satış yapacağın siteyi neden özel yapmadın?" demişsin. Sattığım yazılımlar kendi yazılımlarım, orada yine dikkat ettiysen kişi kendi faydasına kullanabilir yazmışım. Şu an burada büyük bir proje istenmiyor. 100 satırlık basit bir betik isteniyor.
Anlayacağın, satış yazılımını buradan alıp dışarıdan okutayım diye değil, kendim için talep ettim. Çok da uzatmaya gerek yok bence.

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,195 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu çok genel bir konuşma olmuş. Herkes böyle düşünmüyor. Ben burada bir şey paylaşıyorsam buradakiler "kendi yararına kullansın" diye paylaşırım. Ticarete döksün diye değil. Eğer dediğin şey doğru olsaydı VIP olmazdı, Warez Extra olmazdı. Devir; "ben yiyemedim sen ye" devri değil. Piyasaya yıllarını vermiş bir yazılımcıyım. Şu an bize gelen kişiler özel yazılımlar için 300-400 lira teklif ediyor. Çünkü yazılımdan hiç anlamayan kişiler 50 liradan satıyor buradaki paylaşımları. Paylaşılmasına karşı değilim, lafım sakın çevrilmesin; burada paylaşılan burada kalmalı bana göre. Ha satacaksa da üstüne yeni şeyler eklesin, bir şey katsın veya algoritmayı incelesin vs.
Ayrıca şu da var, dediğin şeyden yola çıkarsak adam bir site açıp tüm konuları oraya taşır. Dediğin şeyle bunun arasında hiç bir fark yok. Konu, öğrenmek adına açılan bir konu olsa zaten yardımcı oluyoruz. Herkes anladığı ve bildiği işi yapmalı.
50 liraya script satanda kusura bakmayın tezek yesin ya şerefsizler

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
50 liraya script satanda kusura bakmayın tezek yesin ya şerefsizler
Maalesef var hocam. Özellikle buradan çıkarıyorlar. Piyasa gerçekten şişmiş halde. Şu an bize gelen kişiler özel tasarım istiyor. Bunu yazmak iki-üç ay sürüyor. en kötü 70-80 bin fiyat vermek lazım. Adam fiyatı görünce "100 liraya yapanlar var" diyor. Çünkü özel yazılım ve hazır yazılımın farkını bilmiyor. Hani piyasayı bu kadar öldürmeselerdi satış başına en kötü 5-10 bin ederi olurdu. Ama adamlar günü kurtarma peşinde. Bence şu warez kısmına da belli bir rütbe gelse çok şahane olurdu. 200 mesaj vs tarzında. Bir de şöyle bir durum var, adam 100 liraya siteyi kuruyor, ödemeyi ibanına alıyor. Firmalara lisans bildirimi gidebiliyor ioncube'li yazılımdan veya proje sahibine denk geliyor, adam mahkemeye veriyor şahsı. Ve o kişiler buradan aldım, şu kişi paylaştı vs diye savunma yapacak nitelikte kişiler. Aslında anlatmak istediğim şey buydu.

maestro#

15 Eki 2021
127 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Selamlar, bu betik işini görecektir.

<!-- demo_request.html -->
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
<title>Demo Talep Formu</title>
<link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.5.2/css/bootstrap.min.css">
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.5.1/jquery.min.js"></script>
</head>
<body>
<div class="container mt-5">
<h2 class="text-center">Demo Talep Formu</h2>
<form id="demoForm">
<div class="form-group">
<label for="name">İsim Soyisim</label>
<input type="text" class="form-control" id="name" name="name" required>
</div>
<div class="form-group">
<label for="email">E-Posta</label>
<input type="email" class="form-control" id="email" name="email" required>
</div>
<div class="form-group">
<label for="phone">Telefon</label>
<input type="text" class="form-control" id="phone" name="phone" required>
</div>
<button type="submit" class="btn btn-primary">Talep Gönder</button>
</form>
<div id="response" class="mt-3"></div>
</div>

<script>
$(document).ready(function() {
$('#demoForm').on('submit', function(e) {
e.preventDefault();
$.ajax({
url: 'process_demo.php',
type: 'POST',
data: $(this).serialize(),
success: function(response) {
$('#response').html(response);
}
});
});
});
</script>

</body>
</html>

<!-- process_demo.php -->
<?php
use PHPMailer\PHPMailer\PHPMailer;
use PHPMailer\PHPMailer\Exception;

require 'PHPMailer/src/Exception.php';
require 'PHPMailer/src/PHPMailer.php';
require 'PHPMailer/src/SMTP.php';

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') {
$name = htmlspecialchars($_POST['name']);
$email = htmlspecialchars($_POST['email']);
$phone = htmlspecialchars($_POST['phone']);

// Demo giriş bilgileri oluşturma
$demoUsername = 'demo_user';
$demoPassword = 'demo_pass123';

// PHPMailer ile e-posta gönderimi
$mail = new PHPMailer(true);

try {
$mail->isSMTP();
$mail->Host = 'smtp.example.com'; // SMTP sunucusu
$mail->SMTPAuth = true;
$mail->Username = '[email protected]'; // SMTP kullanıcı adı
$mail->Password = 'your_password'; // SMTP şifresi
$mail->SMTPSecure = 'tls';
$mail->Port = 587;

// Alıcı bilgileri
$mail->setFrom('[email protected]', 'Demo Talep');
$mail->addAddress($email, $name);

// İçerik
$mail->isHTML(true);
$mail->Subject = 'Demo Giriş Bilgileriniz';
$mail->Body = "<h3>Merhaba $name,</h3><p>Demo giriş bilgilerinizi aşağıda bulabilirsiniz:</p><ul><li><strong>Kullanıcı Adı:</strong> $demoUsername</li><li><strong>Şifre:</strong> $demoPassword</li></ul><p>Keyifli kullanımlar!</p>";

$mail->send();
echo '<div class="alert alert-success">Demo giriş bilgileri başarıyla gönderildi!</div>';
} catch (Exception $e) {
echo '<div class="alert alert-danger">E-posta gönderilemedi. Hata: ', $mail->ErrorInfo, '</div>';
}
}
?>

UfukTsn

4 Nis 2019
172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar, bu betik işini görecektir.

<!-- demo_request.html -->
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
<title>Demo Talep Formu</title>
<link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.5.2/css/bootstrap.min.css">
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.5.1/jquery.min.js"></script>
</head>
<body>
<div class="container mt-5">
<h2 class="text-center">Demo Talep Formu</h2>
<form id="demoForm">
<div class="form-group">
<label for="name">İsim Soyisim</label>
<input type="text" class="form-control" id="name" name="name" required>
</div>
<div class="form-group">
<label for="email">E-Posta</label>
<input type="email" class="form-control" id="email" name="email" required>
</div>
<div class="form-group">
<label for="phone">Telefon</label>
<input type="text" class="form-control" id="phone" name="phone" required>
</div>
<button type="submit" class="btn btn-primary">Talep Gönder</button>
</form>
<div id="response" class="mt-3"></div>
</div>

<script>
$(document).ready(function() {
$('#demoForm').on('submit', function(e) {
e.preventDefault();
$.ajax({
url: 'process_demo.php',
type: 'POST',
data: $(this).serialize(),
success: function(response) {
$('#response').html(response);
}
});
});
});
</script>

</body>
</html>

<!-- process_demo.php -->
<?php
use PHPMailer\PHPMailer\PHPMailer;
use PHPMailer\PHPMailer\Exception;

require 'PHPMailer/src/Exception.php';
require 'PHPMailer/src/PHPMailer.php';
require 'PHPMailer/src/SMTP.php';

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') {
$name = htmlspecialchars($_POST['name']);
$email = htmlspecialchars($_POST['email']);
$phone = htmlspecialchars($_POST['phone']);

// Demo giriş bilgileri oluşturma
$demoUsername = 'demo_user';
$demoPassword = 'demo_pass123';

// PHPMailer ile e-posta gönderimi
$mail = new PHPMailer(true);

try {
$mail->isSMTP();
$mail->Host = 'smtp.example.com'; // SMTP sunucusu
$mail->SMTPAuth = true;
$mail->Username = '[email protected]'; // SMTP kullanıcı adı
$mail->Password = 'your_password'; // SMTP şifresi
$mail->SMTPSecure = 'tls';
$mail->Port = 587;

// Alıcı bilgileri
$mail->setFrom('[email protected]', 'Demo Talep');
$mail->addAddress($email, $name);

// İçerik
$mail->isHTML(true);
$mail->Subject = 'Demo Giriş Bilgileriniz';
$mail->Body = "<h3>Merhaba $name,</h3><p>Demo giriş bilgilerinizi aşağıda bulabilirsiniz:</p><ul><li><strong>Kullanıcı Adı:</strong> $demoUsername</li><li><strong>Şifre:</strong> $demoPassword</li></ul><p>Keyifli kullanımlar!</p>";

$mail->send();
echo '<div class="alert alert-success">Demo giriş bilgileri başarıyla gönderildi!</div>';
} catch (Exception $e) {
echo '<div class="alert alert-danger">E-posta gönderilemedi. Hata: ', $mail->ErrorInfo, '</div>';
}
}
?>
Teşekkür ederim