Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Dernek & Belediye & Vakıf Sitesi V7 (Sınırsız Dil) Full Açık Kaynak Beyaz Ekran Sorunu

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,230 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba

Dernek & Belediye & Vakıf Sitesi V7 (Sınırsız Dil) Full Açık Kaynak​

Teşekkürler şimdiden

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sorunu çözmek için, öncelikle sunucu hata günlüklerini kontrol edin. Dosya izinlerini ve PHP sürüm uyumluluğunu doğrulayın. Ayrıca, V7 sürümünü en güncel ve temiz kurulumla tekrar yüklemeyi deneyin.

chillwashere46

24 Eki 2025
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
scripti fixleyebilecek abiler varsa yardım ederse çok sevinirim. ne yapsam ne etsem beyaz sayfa muhabbetini fixleyemedim localhostda bembeyaz kalıyor hava durumu modülünden tam olarak ne kastettiniz bilmiyorum ancak hava durumu yazınca çıkan şeyleri htdocsumdan kaldırdım halen devam ediyor.

chillwashere46

24 Eki 2025
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
beyaz ekran sorununu fixledim reis. yapmamız gereken indexteki ne kadar hava durumuyla alakalı şey varsa temizlemek. hem yönetim indexi hemde normal indexte vs code kullanıyorsanız f3 e hava durumu vs. yazıp hava durumuyla alakalı ne kadar kod varsa temizlemek daha sonra arayüzümüz geliyor. ancak diğer sayfalar yüklenmiyor benlik mi yoksa sclik bir sıkıntımı bilmiyorum onuda bi şekle gireceğiz artık.

mordad

mordad

Web Yazılım ve Tasarım
Antalya İstanbul Arası Bazen Tokat
14 Eki 2019
949 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba

Dernek & Belediye & Vakıf Sitesi V7 (Sınırsız Dil) Full Açık Kaynak​

Teşekkürler şimdiden
muhtemel hata php sürümünüzden kaynaklanıyor . php. sürümünüzü 5,6 olarak güncelleyin sorun ortadan kalkacaktır farklı bir sorun yasrsan tekrar yaz