Hoşgeldin Misafir

Dernek Sitemize saldırı yapılıyor

ByJiLeT

26 Kas 2020
819 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba cümleten www.afyonsehitgazi.com adresimizdeki Şehit Gazi web sayfamıza saldırı oluyor host alanımızda ve sitede aşırı yavaşlama oluyor ne yapabilirim
Siber saldırının türünü belirleyin

Gerçekleşen saldırının türünü bilmek, dikkatinizi odaklayacağınız yeri ve saldırıyı en iyi nasıl kontrol altına alacağınızı ve bundan nasıl kurtulacağınızı bilmenizi sağlar. Saldırının türünü belirlemek kadar saldırının olası kaynağının, saldırının kapsamının ve olası etkisinin anlaşılması da önemlidir.

Güvenlik ihlalini kontrol altına alın

Saldırganların sisteminize girebileceği tüm erişimleri tespit etmek ve kapatmak kritik öneme sahiptir. Herhangi bir siber saldırı türünde hemen yapmanız gerekenler:

• Etkilenen ağın internet bağlantısını kesin
  • Ağa tüm uzaktan erişimi devre dışı bırakın
  • Ağ trafiğini yeniden yönlendirin
  • Güvenlik açığına neden olabilecek tüm parolaları değiştirin
Burada amaç, saldırganların sisteminize erişimini önlemek olmalıdır. Ardından sistemi daha güvenli çalışma koşuluna geri döndürmek için çalışabilirsiniz.

ByJiLeT

26 Kas 2020
819 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba cümleten afyonsehitgazi adresimizdeki Şehit Gazi web sayfamıza saldırı oluyor host alanımızda ve sitede aşırı yavaşlama oluyor ne yapabilirim
Güncelleme
11.08.2023
Bitiş Tarihi
29.01.2025
Kalan Gün
7
Domain Yaşı
10

Bu Sitenin Değerini Bil Baya Emek Vermişsin ve Vakitte Az Kalmış Düşürme Domaini Ayrıca Aldığın Yer Sağlam Firma Sitende Yavaşlama Kasma Mevcut Onları Kotrol Etmeni Öneririm...

Moderatör tarafında düzenlendi:

ByJiLeT

26 Kas 2020
819 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
değer verip cevap yazan arkadaşlara ayrı ayrı teşekküre ediyorum hostinger firmasından hizmet alıyorum Business Web Hosting paketi 1536 MB RAM ve sınırsız disk alanı bulunuyor . sizce yeterlimi bu durum
yetersiz hocam 1536 MB RAM nereye yeterli hocam hostinger firmasından neden hosting sağlıyorsun isimtescil den domain aldın onuda oradan devam etseydin bana kalsa...