merhaba cümleten www.afyonsehitgazi.com adresimizdeki Şehit Gazi web sayfamıza saldırı oluyor host alanımızda ve sitede aşırı yavaşlama oluyor ne yapabilirim
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Sunucu yada Hosting Aldığınız Firma ile İrtibata Geçin ve Ayrıca Kimseyle Bilgileriniz Paylaşmayın Derim...merhaba cümleten www.afyonsehitgazi.com adresimizdeki Şehit Gazi web sayfamıza saldırı oluyor host alanımızda ve sitede aşırı yavaşlama oluyor ne yapabilirim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Siber saldırının türünü belirleyinmerhaba cümleten www.afyonsehitgazi.com adresimizdeki Şehit Gazi web sayfamıza saldırı oluyor host alanımızda ve sitede aşırı yavaşlama oluyor ne yapabilirim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Doğru Diyorsun Hocam Bende Hem Sunucu Hem Hosting Sağlıyorum Şuana Kadar Saldırı Şikayeti Gelmedi Önlemlerimiz Pahalı ama Sağlamucuza hosting satiyorlar ram düsük hdd düsük 20 kisiye paylastiriyor birisi dosya yüklerse felan sunucu cartayı cekiyor![]()
Hocam Arkadaş Nerden Alan Adını Hosting Sağlıyorsa Çok Kasıyor Ya Ram Tükenmek Üzere Arkadaşın Yada Sunucusu Çok Yavaş...Cloudflare kullanarak trafiği süzmeyi deneyin
Kayıt Tarihimerhaba cümleten afyonsehitgazi adresimizdeki Şehit Gazi web sayfamıza saldırı oluyor host alanımızda ve sitede aşırı yavaşlama oluyor ne yapabilirim
İsimtescil den Alıyor Arkadaş Hocam...Hostinger tarafından hosting hizmeti alıyorsun ücretli mi ücretsiz mi kullanıyorsun hostingi?
yetersiz hocam 1536 MB RAM nereye yeterli hocam hostinger firmasından neden hosting sağlıyorsun isimtescil den domain aldın onuda oradan devam etseydin bana kalsa...değer verip cevap yazan arkadaşlara ayrı ayrı teşekküre ediyorum hostinger firmasından hizmet alıyorum Business Web Hosting paketi 1536 MB RAM ve sınırsız disk alanı bulunuyor . sizce yeterlimi bu durum
hocam dernek olduğumuz için maddi bir gelirimiz yok o açıdan sponsorlu host alanımız ne verirlerse onu kullanıyoruz.yetersiz hocam 1536 MB RAM nereye yeterli hocam hostinger firmasından neden hosting sağlıyorsun isimtescil den domain aldın onuda oradan devam etseydin bana kalsa...
şimdilik çıkmadı hocam . teşekkür ederimhocam maddi durumun ne olursa olsun ucuz et her zaman mide bozar bunu unutma sağlam sponsor çıkmadı mı hiç karşına...
ite kalka bu seviyeye getirdik hocam . şiddetli geçimsizlik yaşıyoruz hostingerle10 senelik site hiç kesinti yaşamamış hocam bu zamana kadar çıkmaması şaşırttı beni ama hostinger den destek almak ölümdür destek ekibi ingilizce![]()