Hoşgeldin Misafir

Dertlerinizi Anlatın..

Türkçü

6 Kas 2017
409 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar böyle bir konu açtım.İstediğiniz şekilde içinizi dökebilirsiniz.Nihayetinde hepimiz insanız elbet kırıldığımız alındığımız gücendiğimiz olaylar olmakta.Bunları özgürce anlatabilirsiniz bu konu altına.
Benim onca derdim var, hangisini anlatsam bilemiyorum konu sahibi olarak.
Ancak insanların bana anormalmişim gibi bakmasını sevmiyorum.Kimse anlamıyor derdimi.Kız meselelerini asla anlatmayı sevmedim.Size şöyle diyim onun bana karşı sevgi duyması benim için hayaldi.O sevdi benim hayallerim öldü.
Dost diye güvendiğim insanlar var.Gerek reelde, gerek sanalda.Hepsi menfaat peşinde.İstediklerini aldıklarında onların gözünde b*k kadar değerimin olmaması zoruma gidiyor.Hiç konuşmadığım, muhattabımın dahi geçmediği insanlar bu kadar anlayışlı iken bazıları hiç bir bağımız yokmuş gibi bir anda değişmekte.Bir gün el üstünde tutulup diğer gün nereden vursak diye düşünen insanlardan oldum olası nefret ettim.Sırtımdan vuranlarda şunu bilsinler Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz, elbet intikam günü gelir.Bana herkes gelebilir gerek sohbet etmek gerek dert yanmak için.Sıkılmadan dinlerim ancak dert anlatmayı pek sevmiyorum.Burada yazdıklarım ile son zamanlarda beni üzen durumlara kısa olarak değinmek istedim.

Hellscream2

7 Eyl 2017
1,062 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öyle bi konu açmışsınki kalmış sarjım %80 yazmaya başlasam yetmez. Yazmaya başlasam form aşırı yogunluktan kasmaya başlar. Yazmaya başlasam elektrik faturası çok gelir ödiyemem. Neyse hayırlı geceler

MeDLeX

15 Eki 2017
79 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Benim derdim dünya ile yaşamak ile buna çare bulabilecek varsa bulsun.
Yada ebediyete kadar herkez sussun.
Konuşmak dertlerimi çözemedi
bunu siz ve geri kalan herkez duysun !

Dizelerim anlatır özümü
Elimde 14'lü
Kurşun söyler sözünü
İşte her şeyin çözümü.

-Kerim Yengez (MEDLEX)

DARKBAT

6 Kas 2017
264 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sinir hastasıyım okuduğum okulda müdürle dovustum.

Babamdan dayak yiyip okul okumadım ortaokul terk, dahasi ibnelerin maskarası olduk daha ne diyeyim :)

Türkçü

6 Kas 2017
409 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ScriptKing' Alıntı:
@Türkçü la skypeni yolla yenisini :D

@ScriptKing TurkHacks'den başka hiç bir yer ile ilişiğim yok.Skype vs. kapadım hepsini.
TurkCoder' Alıntı:
benim derdim yeterli gofret markası olmaması, çeşit çeşit üretilmiyo, onun dışında derler ki, açma benim derdimi öper senin derdini diye, neyse okadar işte :D

Çukunat ye abi my best feyvırıt çaklıt.

BÖRÜ

12 Kas 2017
42 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gardaşlarım herkezin acısı yarası yar Allah bize yeter kalp kırmaya,üzmeye,ağlamaya deymez su üç günlük dünya için yasamaya yaşatmaya bakın doldur be meyhaneci demesi kolay fakat arkanda bıraktıkların yolalr acılar silinmez içtikçe hayat zorlaşır yolların sonuna gelinir Allah bizlere akıl verdiyse biz onu en iyi şekilde kulanacaz ötesi yok dogru yol elbet bir gün bulunacak.Allah derdi,sıkıntısı,üzüntüsü ve çaresiz olanlara yar ve yardımcısı olsun amin.Saygı ve sevgilerimle iyi mutlu günler dilerim varolsun Turkhacks Ailesi
[img=740x1080]https://i.hizliresim.com/AydL2Q.jpg[/img]