Merhaba arkadaşlar elimde bi PHP e ticaret teması var ama bu temayı kuracak script yok elimde veya farklı kurulum falan varsa yardımcı olacak arkadaş varmı şuna kur dese kurarım sadece bilgiye ihtiyacım vardır teşekkürler herkese
|
E ticaret teması PHP bu temayı kurabileceğim bi script lazımmerhaba hocam script nedir
Oziygonun premium temasıhocam bir sürü e ticaret temsı var hangisi olduğunu söylerseniz yada dosyaları bize atarsanız hem ben hemde diğer turkhacks.com daki diğer değerli arkadaşlarımız inceleyip döner size
Bana lazım olan tek şey ufak bir bilgi bu temayı neyin üstüne kurup kullanabilirimhocam bir sürü e ticaret temsı var hangisi olduğunu söylerseniz yada dosyaları bize atarsanız hem ben hemde diğer turkhacks.com daki diğer değerli arkadaşlarımız inceleyip döner size
Ozygonun kurulumu diğerlerine göre farklıdır hocam. Default yazılımı kurduktan sonra premiuma geçer. Yani sende ki premium tema sadece kurulum dosyası yok onda ilk kurulum yapılır sonra temalar eklenerek sistemde gözükürBana lazım olan tek şey ufak bir bilgi bu temayı neyin üstüne kurup kullanabilirim
tesekkurler budur iste aradığım bilgiOzygonun kurulumu diğerlerine göre farklıdır hocam. Default yazılımı kurduktan sonra premiuma geçer. Yani sende ki premium tema sadece kurulum dosyası yok onda ilk kurulum yapılır sonra temalar eklenerek sistemde gözükür