Hoşgeldin Misafir

[DEV] Instagram Yüksek Hesap Çalma Method/Detaylı Anlatım

blqckroot

2 Ara 2018
132 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MOBİL İÇİN ANLATIMDIR PC VERSİYON İSTEK OLURSA GELECEKTİR

Evet TURKHACKS ailesi güncel method bölümüne özel yeni bir konu paylaşmak istedim farklı forumlarda çok kişi satışını yapıyor bu eğitimin ben detaylı bir biçimde sizlere sunmak istedim satan kişiler kusura bakmasın zaten paylaşılmış bir taktik bende burda topluyup sunuyorum geçelim anlatıma

Evet dostlar yüksek takipçili hesap çalmak için bize gereken şeyleri öncelikle aşağıda sıralayacagım sonra anlatıma geçeceğim

*instagram ile alakalı bir mail
Örnek: [email protected]

*Mail kullanırken gmail kullanmanızı önermiyorum sıkıntı çıkarabiliyor benim önerim Yahoo'dur Outlook vs. De ilk mail bastığınızda mail dogrulamaya düşer ve aynı no ile 1 2 defa doğrulayabilirsiniz

*Bir mail taslağı (Basitce kendinizde yazabilirsiniz istek olursa taslak yazma üzerine bir konu daha açarım)

*Bir instagram hesabı ( basit bişey olabilir önemi yok bunun )

*Son olarak ise bir beyin

-BURAYI İYİ DİNLEYİN ANLATIM ADIM ADIM BURADA

NOT:Bu yukarıda saydıklarımı elde ettiğinizi var sayarak devam ediyorum

ADIM-1: Yapmanız gereken ilk olarak instagrama girmek sonra arama kısmına gelip bir hashtag aratmak benim önerim #cosmetics vs. gibi şeylerdir orası size kalmış

ADIM-2: Şimdi ise yapmanız gereken beğendiğiniz profile girip E Posta yazan yerden mail'ini kopyalayıp bir köşeye kaydetmenizdir

ADIM-3: Buradan sonrası birazcık basit diyelim 10 adet mail'i not ettiniz şimdi sıra geldi mailleri basmaya kullandığımız taslağı kopyalayıp bu maillere kullandığımız instagram ile alakalı olan mail ile  teker teker veya topluca yollayabilirsiniz

NOT: ARD ARDA BASARSANIZ MAİL İNİZ İÇİN VEYA TASLAK VEYA SITENIZ İÇİN SIKINTILAR CİKARABİLİR ARALIKLI BASMANIZ BENIM ONERIMDIR  

ARKADAŞLAR EKSIKLERIM OLABİLİR LÜTFEN KONUYU BALTALAMAK YERİNE EKSİĞİ BELİRTİN EDITLEYIP PAYLAŞAYIM KONU YANLIS YERDE OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM AMA YANLIS YERDEYSE ADMINLER TASIYABILIR

ARKADAŞLAR TASLAK YAZMA-PHISHING WEB SİTESİ KURMA-HESAP DÜŞTÜ NAPMALIYIZ GİBİ İSTEK KONULARINIZ VAR İSE KONU ALTINDA YORUMDA BELIRTMENIZ YETERLİDİR 
BİR LİKE ATARAK DESTEK OLABİLİRSİNİZ TEŞEKKÜRLER İYİ FORUMLAR 

-İSTEK OLURSA RESİMLİ ANLATIM VE/VEYA VİDEOLU ANLATIM PAYLASIRIM
-AKLINIZDA KALAN SORULAR VEYA KAFANIZA TAKILAN YERLERİ SORMAK İÇİN İCQ DAN YAZABİLİRSİNİZ

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Eline sağlık bro adam akıllı site olsa sanalın içinden geçicem adam akıllı site yok oto mail falan kullanıyor çoğu güzel bi plan var aklımda ama tam bilemiyorum türkhacks de yasak mı falan bilgim yok @NasyoneL Kanka şöyle birşey açsak forum içinde gövde gösterisi vs başka bi isim da olabilir sosyal medyadan anlayanlar için işi bilen kişileri alalım gruba sonraa hesap hesap falan düşürürüz nasıl olur sence ? Forum içi böyle şeyler yasak mı ?

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gamovertinks' Alıntı:
Eline sağlık bro adam akıllı site olsa sanalın içinden geçicem adam akıllı site yok oto mail falan kullanıyor çoğu güzel bi plan var aklımda ama tam bilemiyorum türkhacks de yasak mı falan bilgim yok @NasyoneL Kanka şöyle birşey açsak forum içinde gövde gösterisi vs başka bi isim da olabilir sosyal medyadan anlayanlar için işi bilen kişileri alalım gruba sonraa hesap hesap falan düşürürüz nasıl olur sence ? Forum içi böyle şeyler yasak mı ?

Saldırı timi altında toplayabiliriz anlayanları

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
gamovertinks' Alıntı:

Güzel olur anlayanları toplarız Eğer olursa yaz telegram grubu kurarım oraya alırız gelenleri olur uygun mudur ?

blqckroot

2 Ara 2018
132 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gamovertinks' Alıntı:

Teşekkür ederim dostum site basit istek olursa site kurmaninda konusunu paylaşırım istek konularınız var ise konu altında belirtmeniz yeterlidir iyi forumlar...

gamovertinks' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
gamovertinks' Alıntı:

Güzel olur anlayanları toplarız Eğer olursa yaz telegram grubu kurarım oraya alırız gelenleri olur uygun mudur ?

Grup acarsaniz içinde yer almayı isterim :)