Hoşgeldin Misafir

[DEV KONU] - Instagram Hesap Kapatma.

Creative

21 Eki 2017
53 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İşte Forum
https://www.facebook.com/help/contact/584460464982589

forumda facebook yazdığına bakmayın. Biliyorsunuz instagramı mark devraldı bu yüzden o şekilde gözüküyor bilenler bilir. Neyse işte bu foruma girdikten sonra sizlere alttaki gibi soracaktır.

Instagram hesabınız var mı?

Evet
Hayır

Buradan Hayırı işaretliyoruz.
Sonrasında Buradan

-Bu nerede gerçekleşiyor?
-Birini seçin:
-Bir fotoğrafta
-Bir videoda
-Bir fotoğraf veya videodaki yorumlarda
-Bir profilin tamamı kötü amaçlı

-Bir profilin tamamı kötü amaçlı olanı seçip gerekli olan bilgileri dolduruyorsunuz. Ülkenizi,kapatacağınız TÜRK düşmanlarının kullanıcı adını sonra olarak da açıklama yazıyorsunuz. Açıklama şu şekilde olursa hesabın kapanma oranı daha da yüksek olur.

-İşte Açıklama ;
-Merhabalar İnstagram Ekibi.
-Şikayette bulunduğum hesap yakınlarıma İnstagram üzerinden hakaret küfür etmekle kalmayıp mahrem görüntüler yollayıp yakınlarımı ve beni taciz etmekte. Bu nedenden dolayı bu şahsın İnstagramda bulunması gerektiğini düşünmüyorum. Zaten bu gibi kullanıcılar İnstagramı Kirletmekte. Bu hesabın kapatılmasını talep ve arz ederim.

-Teşekkürler İnstagram Ekibi.

-Bu şekilde

-Sonrasında şikayeti gönderirsiniz ama 5-10 kez aynı işlemi yapın ki instagram bu şikayetin farkına varsın.
-Hesap şikayetinizden en geç 1 hafta sonra kapanacaktır. Benim bu şekilde kapattığım birçok hesap var

-Bu konum bu kadardı umarım işinize yarayan ve beğendiğiniz bir konu olmuştur.

-Ve sizden şikayeti hangi ülkeden gönderiyorsunuz gibi bir soru soracak o kısma sakın ama sakın Türkiye yazmayın Amerika Birleşik Devletleri yazarsanız daha da etkili olur haberiniz olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
2 – 4 adımda Instagram hesabınızı kapatın:

1. **Hesabınıza giriş yapın.**
2. **Ayarlar → Hesap → Kalıcı Olarak Hesabımı Sil** (tarayıcıdan inebilir).
3. **Hesap silme kodunu girin** (şifreyi tekrar bu kodu girmeniz gerekir).
4. **Kaldırma onayını verin.**

‑ **Not:** “Temporarily Disable” (geçici olarak devre dışı bırakma) sizden gerekli hakları almaz, kalıcı silme son adımladır.
‑ **Büyüklük**: Adım adım, tek satırda. ✔️