Hoşgeldin Misafir

Dikkat ben yandım başkası yanmasın !!! ömrüm bu şerefsizi bulmakla son bulacaksa eğer razıyım yeterki bulayım

macfixer

7 Kas 2020
173 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
değerli forum yöneticilerim kıymetli hacker dostlarım insan olan hak yemeyen insanları dolandırmayı düşünmeyen kardeşlerim başımda kendimce büyük bir derdim var kendini birşey zannedip milletin insta hesabına çöküp kendine pay çıkarmaya çalışan bir şerefsizle mücadeleye kalkışıyorum lütfen bu şerefsizlere artık biri dur desin benim gücüm yok bilgim yok resmen dalga tşak geçiyorlar eşimin insta hesabını hackledi üzerine birde whatsaptan arıyor şerefsiz diyorki sizin hesabınız şikayet altında bala bla limk göndericez ona tıklayıp hesabınızı kurtarın size yalvarıyorum bu çeteyi çökertin ben şahsım adına bir faydam olacaksa herşeyi yapmaya hazırım yeterki bu şerefsizlere ağır bir darbe vurulsun

bilgileri:

www.instatakipci.com
beylerbeyi istanbul gaziantep konumuda mevcut

0554 136 98 41

kanıtlarımıda siz saygıdeğer forumdaşlarımla paylaşıyorum

Allah hakkı için bu şerefsizi bulun ve hakettiği cezayı verin kardeşlerim başkalarının canı yanmasın bugün bana yarın size allaha emanet olun....

bladefresh

21 May 2023
97 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ödemeyi hangi isme ait banka hesabına yaptın ? Bankanı ara ve yanlış hesaba para gönderdiğini backorder talebinde bulunduğunu söyle. Eğer o herif parayı çekmediyse, banka hesaptan geri çekip sana verir.