Hoşgeldin Misafir

DİKKAT !!! ÖNEMLİ DUYURU !!

Security

25 Ağu 2017
894 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese Selamun Aleykum;

Uzun süredir yanınızda değilim uzun süre daha olamayacağim gibi görülüyor ama kımse korktu kaçtı gibi sakın yorum yapmasın sanalda belli noktaya kadar insanı ayakta tutar önemli olan realdir bu açiklamayı bazi geri zekalılar ardimdan konuşdukları için yazma gereği duydum.. Döndüğümde hiçbirsey bazi arkadaşlar için toz pembe olmayacak dost diye kardeş diye arkasında durduğumuz bazi insanlar aradan zaman geçtikce real hayatımızda neler yaptiğimizi bilmeksizin kaçtiğimizi korktuğumuzu söyleyip ardimizdan atip tutmaya başlamışlar suan sanalda değilim dua edin burada olsaydım o konuşmaları yapamazlardı şimdi size son sözüm siz siz olun sakın gardınızı düşürmeyin en ufak açiğinizda götünüzden içeriye gireceğimi sakın unutmayın.

Gelelim dostlarıma;

Sizede son sözüm her yüzünüze güleni dost sanmayın.... Arkanızdan oynanan oyunların farkına varın aranızda hainler var sadece sözümü hafife almayın hain kardeşlerim sizlerinde kım olduğunuzu tek tek bildiğimi unutmayın o bilgi taşıdığınız abileriniz güzel birseyin üzerine oturmuş durumda ;;)

Birde benim facebook twitter instagram hesabim yoktur bazi cakallar benım adıma açtıkları hesaplarla benmişim gibi davranıp sizlerden bilgi almaya calişabilir suan her yanım düşmanla dolu olduğundan bu tip hesaplardan yazanlara inanmayın.

TurkHacks Sizlere emanet allaha emanet olun...

Gjz0

Gjz0

ᴛᴀᴋᴅɪʀ ᴇᴛᴍᴇꜱᴇʟᴇʀᴅᴇ ᴛᴀᴋʟɪᴛ ᴇᴅᴇᴄᴇᴋʟᴇʀ
2 Ocak 2018
764 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tez vakitte dönersin umarım, yolun açık olsun.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sahalara en yakın zamanda dönmen dileğiyle reis sağımız solumuz it dolu zaten heleki yüzsüzler her yerde