Dr Leland Townsend
- 6 Eyl 2017
- 16,490 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Evet arkadaşlar bu sosyal mühendislik yöntemi için elinizde belli başlı datalar olması gerekiyor. Bildiğiniz üzere İtemci, iki faktör yani sms onay ile giriş sistemi uyguluyor buraya kadar her şey tamam. İşin önemli kısmı ise eğer canlı desteğe yazar ve numaranız değiştiği için hesabınıza giremediğinizi söylerseniz sizden Ad Soyad, TCK NO, güncel mail ve güncel numara istiyor. Yani özetle bir hesabın sahibine ait olan bu bilgileri edinebilirseniz (data gerektiğini bu yüzden belirttim) sorgusuz sualsiz numarayı güncelliyorlar ve eklettiğiniz yeni numara ile şifre sıfırlayıp hesabı soyabiliyorsunuz.
Yöntem günceldir ve çalışıyor, kafanıza takılan bir şey olur ise konu altında sorabilirsiniz. Ayrıca bu yöntemi Beşir Hamdi Kaya namı diğer Hamdi Baba'nın aziz hatırasına armağan ediyorum, şimdi gidin ve dal budak bırakmayın.
Yöntem günceldir ve çalışıyor, kafanıza takılan bir şey olur ise konu altında sorabilirsiniz. Ayrıca bu yöntemi Beşir Hamdi Kaya namı diğer Hamdi Baba'nın aziz hatırasına armağan ediyorum, şimdi gidin ve dal budak bırakmayın.