Hoşgeldin Misafir

Dil Öğrenmek İstiyorum Öneri Yaparsanız Sevinirim

OZASLAN

7 Ara 2018
13 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Slm Beyler ve Bayanlar pek konu açmak  dan anlamam o yüzden ben hep programlama dili ve web dili öğrenmek istiyorum fakat kararsızım hangi dilleri önerirsiniz. Bilgisi olan yazarsa  şimdiden teşekkürler iyi günler.

Forumlarda var diyerek sorarsanız.Herkes ayrı kafa araştırdım pyton ve php öğrenmek mantıklı geldi yinede bilen arkadaş varsa ileriye dönük daha iyi olur ögrenmen başka dil önerirse sevinirim

Wingless

6 Ara 2018
1,267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bende senin gibiydim ilk başlarda ama ben ilk olarak python'dan başladım temel şeyleri öğrendim ve diğer şeylere geçtim.Benim hayalim virüs kodlamaktı o yüzden pythondan sonra Ruby,Lisp,C# öğrenicem.Tasarım dili olarakda html dili öğrenmen senin için olur.Ama ilk önce ne yapmak istediğine karar vermelisin.DeepiMpaCT'nin dediği gibi.

Gjz0

Gjz0

ᴛᴀᴋᴅɪʀ ᴇᴛᴍᴇꜱᴇʟᴇʀᴅᴇ ᴛᴀᴋʟɪᴛ ᴇᴅᴇᴄᴇᴋʟᴇʀ
2 Ocak 2018
764 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İş açısından ASP.net, C# türevi diller oldukça avantajlı diye biliyorum. Ancak başlangıç için daha kolay dillere yönelebilirsiniz, PHP veya Python gibi.

OZASLAN

7 Ara 2018
13 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
amacım iş ve virüs yazmak değil hobi sayılır meraklıyım böyle işlere hep bilgisayarı kullanmakla kalmayıp bilgili sahibi olmak da lazım nereden başlasam bilemedim içinde size tanışmak istedim. cevaplarınız için sagolun.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,149 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OZASLAN' Alıntı:
amacım iş ve virüs yazmak değil hobi sayılır meraklıyım böyle işlere hep bilgisayarı kullanmakla kalmayıp bilgili sahibi olmak da lazım nereden başlasam bilemedim içinde size  tanışmak istedim. cevaplarınız için sagolun.

En basiti ve temeli html'den başla o zaman php'den devam et.