|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Gjz0' Alıntı:Kanka discord grubu konsepte sencede biraz ters değilmi oyun oynamıyoz sonuçta![]()
Security' Alıntı:Oyun oynamıyoruz burada yada keyfi sohet te yapmıyoruz mantıklı olanı zaten ekibimiz yapıyor
Varxas39' Alıntı:Security' Alıntı:Oyun oynamıyoruz burada yada keyfi sohet te yapmıyoruz mantıklı olanı zaten ekibimiz yapıyor
discord sadece oyun aracı değildir tamam mantıklı olanı ekip yapıyor tm allah razı olsun ama bir çok hacker grubunun ve takımının discord sunucusu varken bizim neden yok ben burda bunu sorguluyorum.Keyfi sohbet dışında online bir şekilde çalışma yapabiliriz ?
Takım istemiyorsa bir şey diyemem o sizin kararınız ama bence üyeler içinde gayet güzel olur fikrindeyim.
Security' Alıntı:Varxas39' Alıntı:Security' Alıntı:Oyun oynamıyoruz burada yada keyfi sohet te yapmıyoruz mantıklı olanı zaten ekibimiz yapıyor
discord sadece oyun aracı değildir tamam mantıklı olanı ekip yapıyor tm allah razı olsun ama bir çok hacker grubunun ve takımının discord sunucusu varken bizim neden yok ben burda bunu sorguluyorum.Keyfi sohbet dışında online bir şekilde çalışma yapabiliriz ?
Takım istemiyorsa bir şey diyemem o sizin kararınız ama bence üyeler içinde gayet güzel olur fikrindeyim.
Profesyonel grup asla kendini farklı platformlarda deşifre ettirmezörnek olarak asla gidip " X" platformda iz biraktirmaz yanı herhangi biriniz patladığınızda yaptığınız bir hatadan diğerlerini deşifre veya sucsuz yere başini yaktirtmaz o yüzden etik değil birşeyleri yaparken hem sizi hemde kendimizi düşünmek zorundayiz anlaşilmayan birşey varmı.![]()
@DeepiMpaCt turp gibisin ne yaşlanmasıDeepiMpaCt' Alıntı:@Varxas39 dostum yeni sitelerin bu tip uygulamaları olabilir, biz biraz eski kafalıyız. Ben 15 senedir bu alemin içerisindeyim. Old school mu nasıl diyor sizler..Yaşlandık işte, bizim konsept biraz alaturka.. Anlatabilmişimdir umarım.
![]()
DeepiMpaCt' Alıntı:@Varxas39 dostum yeni sitelerin bu tip uygulamaları olabilir, biz biraz eski kafalıyız. Ben 15 senedir bu alemin içerisindeyim. Old school mu nasıl diyor sizler..Yaşlandık işte, bizim konsept biraz alaturka.. Anlatabilmişimdir umarım.
![]()
Varxas39' Alıntı:DeepiMpaCt' Alıntı:@Varxas39 dostum yeni sitelerin bu tip uygulamaları olabilir, biz biraz eski kafalıyız. Ben 15 senedir bu alemin içerisindeyim. Old school mu nasıl diyor sizler..Yaşlandık işte, bizim konsept biraz alaturka.. Anlatabilmişimdir umarım.
![]()
anladım başkan sağol.ilginiz içinde ayrı teşekkür ederim![]()