Hoşgeldin Misafir

Discord sunucusu

Varxas39

4 Nis 2020
68 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese selamlar turkhacks olarak bi discord sunucusu açsak herkes birbiriyle sesli konuşabilir sorulara daha çabuk dönebiliriz kordineli bir şekilde çalışabiliriz mantıklı değil mi ? (bence olması gerekiyor.)

Gjz0

Gjz0

ᴛᴀᴋᴅɪʀ ᴇᴛᴍᴇꜱᴇʟᴇʀᴅᴇ ᴛᴀᴋʟɪᴛ ᴇᴅᴇᴄᴇᴋʟᴇʀ
2 Ocak 2018
764 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kanka discord grubu konsepte sencede biraz ters değilmi oyun oynamıyoz sonuçta :D

Varxas39

4 Nis 2020
68 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gjz0' Alıntı:
Kanka discord grubu konsepte sencede biraz ters değilmi oyun oynamıyoz sonuçta :D

kanka oyuna gerek yok online bi şekilde birlikte bir şeyler yapabiliriz bazı hack gruplarının discord grubu var.
ayrıca sesli bi şekilde bilgi paylaşımı olur daha rahat anlatım olur takıldıkları yerde konu sahibine soru sorabilirler.
Kordineli bi şekilde çalışma yapılabilir.

Varxas39

4 Nis 2020
68 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Security' Alıntı:
Oyun oynamıyoruz burada yada keyfi sohet te yapmıyoruz mantıklı olanı zaten ekibimiz yapıyor

discord sadece oyun aracı değildir tamam mantıklı olanı ekip yapıyor tm allah razı olsun ama bir çok hacker grubunun ve takımının discord sunucusu varken bizim neden yok ben burda bunu sorguluyorum.Keyfi sohbet dışında online bir şekilde çalışma yapabiliriz ?
Takım istemiyorsa bir şey diyemem o sizin kararınız ama bence üyeler içinde gayet güzel olur fikrindeyim.

Security

25 Ağu 2017
894 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Varxas39' Alıntı:
Security' Alıntı:
Oyun oynamıyoruz burada yada keyfi sohet te yapmıyoruz mantıklı olanı zaten ekibimiz yapıyor

discord sadece oyun aracı değildir tamam mantıklı olanı ekip yapıyor tm allah razı olsun ama bir çok hacker grubunun ve takımının discord sunucusu varken bizim neden yok ben burda bunu sorguluyorum.Keyfi sohbet dışında online bir şekilde çalışma yapabiliriz ?
Takım istemiyorsa bir şey diyemem o sizin kararınız ama bence üyeler içinde gayet güzel olur fikrindeyim.

Profesyonel grup asla kendini farklı platformlarda deşifre ettirmez 
wink.png
 örnek olarak asla gidip " X" platformda iz biraktirmaz yanı herhangi biriniz patladığınızda yaptığınız bir hatadan diğerlerini deşifre veya sucsuz yere başini yaktirtmaz o yüzden etik değil birşeyleri yaparken hem sizi hemde kendimizi düşünmek zorundayiz anlaşilmayan birşey varmı.

Varxas39

4 Nis 2020
68 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Security' Alıntı:
Varxas39' Alıntı:
Security' Alıntı:

Profesyonel grup asla kendini farklı platformlarda deşifre ettirmez 
wink.png
 örnek olarak asla gidip " X" platformda iz biraktirmaz yanı herhangi biriniz patladığınızda yaptığınız bir hatadan diğerlerini deşifre veya sucsuz yere başini yaktirtmaz o yüzden etik değil birşeyleri yaparken hem sizi hemde kendimizi düşünmek zorundayiz anlaşilmayan birşey varmı.

sizin düşünceniz saygı duyarım.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Varxas39 dostum yeni sitelerin bu tip uygulamaları olabilir, biz biraz eski kafalıyız. Ben 15 senedir bu alemin içerisindeyim. Old school mu nasıl diyor sizler.. :) Yaşlandık işte, bizim konsept biraz alaturka.. Anlatabilmişimdir umarım. :)

Varxas39

4 Nis 2020
68 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
@Varxas39 dostum yeni sitelerin bu tip uygulamaları olabilir, biz biraz eski kafalıyız. Ben 15 senedir bu alemin içerisindeyim. Old school mu nasıl diyor sizler.. :) Yaşlandık işte, bizim konsept biraz alaturka.. Anlatabilmişimdir umarım. :)

anladım başkan sağol.ilginiz içinde ayrı teşekkür ederim :)

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Varxas39' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:

anladım başkan sağol.ilginiz içinde ayrı teşekkür ederim :)

Bizde teşekkür ederiz.