Hoşgeldin Misafir

Discord Token login (Yeni geldiim)

TrianT

21 Eyl 2023
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar arkadaşlar.. Bu foruma yeni geldim ve umarım burada kalıcı olup iyi bilgiler edinerek kendimi gelişyireceğim.. herneyse. Sormam gereken notkaya gelelim. Burada her yerde bir sürü token satan, alan, Kullanan insanları görüyorum.. Token grabber'i bile bile inceledim ama nasıl Token ile giriş yapacağımı bulamadım. Yada Token'i nasıl kullanacağımı.. İnternet eklentilerini ve discord login ekranında incele diyerek kod yazmayı denedim.. Ama ne yazıkki Token ile giriş yapamadım. Bir bilginiz varsa bu fixlendimi yada bir yolu varda ben mi bilmiyorum söylerseniz çok mutlu olurum :) Teşekkürler şimdiden

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar arkadaşlar.. Bu foruma yeni geldim ve umarım burada kalıcı olup iyi bilgiler edinerek kendimi gelişyireceğim.. herneyse. Sormam gereken notkaya gelelim. Burada her yerde bir sürü token satan, alan, Kullanan insanları görüyorum.. Token grabber'i bile bile inceledim ama nasıl Token ile giriş yapacağımı bulamadım. Yada Token'i nasıl kullanacağımı.. İnternet eklentilerini ve discord login ekranında incele diyerek kod yazmayı denedim.. Ama ne yazıkki Token ile giriş yapamadım. Bir bilginiz varsa bu fixlendimi yada bir yolu varda ben mi bilmiyorum söylerseniz çok mutlu olurum :) Teşekkürler şimdiden

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Oflube

24 Ağu 2020
291 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
let token = "TOKEN";

function login(token) {
setInterval(() => {
document.body.appendChild(document.createElement `iframe`).contentWindow.localStorage.token = `"${token}"`
}, 50);
setTimeout(() => {
location.reload();
}, 2500);
}

login("TOKEN")

bu kodu f12 console'a "TOKEN" yazan yerlere tokenini koyduktan sonra yapıştırıp giriş yapabilirsin.

TrianT

21 Eyl 2023
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
let token = "TOKEN";

function login(token) {
setInterval(() => {
document.body.appendChild(document.createElement `iframe`).contentWindow.localStorage.token = `"${token}"`
}, 50);
setTimeout(() => {
location.reload();
}, 2500);
}

login("TOKEN")

bu kodu f12 console'a "TOKEN" yazan yerlere tokenini koyduktan sonra yapıştırıp giriş yapabilirsin.
Dediğim gibi bunu denedim.. Ama olmadı ne yazıkki.. yükleniyor ama login ekranına tekrar atıyor