İyi geceler dilerim bu fikirde vpn yardımıyla yarışmacı adaya veda eden kişi discord oldu bizde bir yöntem keşvederek yarışmayı devam ettirmeyi başardık
herhangi bir vpn sağlayıcısından bir ücret ödeyerek satın almamız gerekiyor yada operaGx icinde yüklü geldigi vpn'i de kullanabilirsiniz ben AVG vpn üzerinden gösterecegim ''önemli not vpnler ile asla yasadışı bir faliyet bulundurmamalısınız sitelerde yer alan güvenli veri satmıyoruz ifadelerine aldırış etmeyin savcılık kararıyla hepsi dang diye herşeyinizi karşı tarafa iletir..''
ek bir yöntem daha var discord'un acılmasını beklemek tabi ne zaman acılır belli degil yurt dışına cıkıcak olursanız gittiginiz ülkeden bir sim kart almanızı tavsiye ediyoruz internettki bazı olaylar yüzünden sizde mağdur olmamanız icin.
ben daha önceden'de vpn'i almış bulunmaktayım
görev cubugu üzerinde yer alan vpn sağlayıcıma tıkladım
tüm ayarlarınız burda kayıtlırdır herkesde
sağ kısımda yer alan degiştir kısmına gelin ve herhangi bir bölgenin sunusuna beğenip secin.herhangi bir vpn sağlayıcısından bir ücret ödeyerek satın almamız gerekiyor yada operaGx icinde yüklü geldigi vpn'i de kullanabilirsiniz ben AVG vpn üzerinden gösterecegim ''önemli not vpnler ile asla yasadışı bir faliyet bulundurmamalısınız sitelerde yer alan güvenli veri satmıyoruz ifadelerine aldırış etmeyin savcılık kararıyla hepsi dang diye herşeyinizi karşı tarafa iletir..''
ek bir yöntem daha var discord'un acılmasını beklemek tabi ne zaman acılır belli degil yurt dışına cıkıcak olursanız gittiginiz ülkeden bir sim kart almanızı tavsiye ediyoruz internettki bazı olaylar yüzünden sizde mağdur olmamanız icin.
ben daha önceden'de vpn'i almış bulunmaktayım
görev cubugu üzerinde yer alan vpn sağlayıcıma tıkladım
tüm ayarlarınız burda kayıtlırdır herkesde
ve baglandık
vpnle birlikte discordu calıştırın vpn arkada acık olmalı kapatırsanız discord tekrar cevrimdışı olacak ve bizde dumanla haberleşmeye başlayacagız :d
ve tebrikler..
sonraki yazılarda görüşmek üzere
vpnle birlikte discordu calıştırın vpn arkada acık olmalı kapatırsanız discord tekrar cevrimdışı olacak ve bizde dumanla haberleşmeye başlayacagız :d
ve tebrikler..
sonraki yazılarda görüşmek üzere