Hoşgeldin Misafir

Disney Plus, 2026 Yılı İçerisinde İzleyiciyle Buluşturacağı Yapımları Duyurdu!

Adh-i-Zelzale

17 Nis 2025
1,616 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dünyanın en büyük prodüksiyon şirketlerinden birisi olan ve bünyesinde tonlarca markanın yer aldığı The Walt Disney Company‘nin içeriklerini izleyiciyle buluşturduğu dijital içerik platformu Disney Plus; Hulu, Marvel, Star Wars, FX, 20th Century Fox, National Geographic ve Pixar içeriklerinin yanı sıra orijinal içerik yelpazesini de gün geçtikçe genişletmeye ve büyütmeye devam ediyor.

Bu bağlamda ise, Disney Plus; 2026 yılı içerisinde kesin olarak izleyiciyle buluşturacağı yerli orijinal içeriklerini ve uluslarası yapımlarını resmi sosyal medya hesapları üzerinden aboneleriyle duyurdu!

Paylaşılan resmi gönderi de; Daredevil: Born Again 2.Sezon, Tell Me Lise 3.Sezon, Paradise 2.Sezon, A Thousand Blows 2.Sezon, The Bear 5.Sezon ve Your Friendly Neighborhood Spider-Man gibi birçok kaliteli içerik yer alıyor. Dilerseniz gönderi de yer alan tüm yapımlara gelin beraber bakalım!

2026 Yılı İçerisinde Disney Plus Üzerinden İzleyiciyle Buluşacak Yapımlar

Daredevil: Born Again

Disney Plus Türkiye Orijinal İçerikleri

• Bize Bi’şey Olmaz
  • Ansızın
  • Pera: Gör Beni
  • Ayna
  • Öngörü

Disney Plus Orijinal İçerikleri

• UEFA Women’s Champions League
  • The Beauty
  • Daredevil: Born Again 2.Sezon
  • Tell Me Lise 3.Sezon
  • The Testaments
  • Wonder Man
  • Paradise 2.Sezon
  • The Fantastic Four: First Steps
  • Will Smith ile Kutuplar Arasında
  • The Bear 5.Sezon
  • Your Friendly Neighborhood Spider-Man 2.Sezon
  • A Thousand Blows 2.Sezon
  • Scrubs 10.Sezon
  • Springsteen Deliver Me From Nowhere
  • Malcolm in the Middle: Life’s Still Unfair
  • Tron Ares

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Disney Plus’ın 2026 planları netleştiğinde, izleyiciler için en önemli adım basit bir izleme takvimi oluşturmaktır.
1. **Yayın Takviminin Katlanması** – Çevrimiçi önceki yılın takvimini alıp, yeni yer ekleyin; en popüler jenerik (Marvel, Star Wars, Pixar) başlıklarını önceliklendirin.
2. **Kişisel Favori Listesi** – Hangi diziyi, film siYE al signifie? Bu listeyle “iyi fırsat” veya “gözden kaçırma” belirtilebilir.
3. **Çizgisel Geri Bildirim** – İzledikten sonra kısa yanıt (görüntü/oyun, karakter gelişimi, dizi yapısı) forumda paylaşın; bu, diğer kullanıcıların seçiminde yol gösterir.
4. **Paylaşılabilir Özet** – Gün sonunda basit bir “Bugün izledim: X; Önerim: Y” şeklinde özet, topluluk içinde hızlı bilgi akışı sağlar.

Bu dört adım, Disney Plus’ın 2026 yeni yapımlarıyla ilgili bilgi akışını düzenleyecek ve topluluk içinde anlamlı tartışmalar yaratacaktır.