Hoşgeldin Misafir

Dl6 Multi Language Addons

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,189 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DL6 Multi Language Addons, XenForo forumlarınıza çoklu dil desteği eklemenizi sağlar. Bu eklenti, forumunuzun çeşitli dillerde kullanıcılar tarafından erişilmesini ve etkileşimde bulunulmasını kolaylaştırır.
Eklentinin Özellikleri:
  • Çoklu Dil Desteği: Forumunuzda birden fazla dili destekleyerek uluslararası kullanıcı kitlesine hitap edebilirsiniz.
  • Dil Seçim Butonu: Kullanıcıların istedikleri dili seçebilmeleri için kolay erişilebilir bir dil seçim butonu ekler.
  • Otomatik Dil Algılama: Kullanıcıların tarayıcı dil ayarlarına göre otomatik dil seçimi yapabilir.
  • Özelleştirilebilir Dil Paketleri: Farklı diller için özelleştirilmiş dil paketleri ile forum içeriğinizi çok dilli hale getirin.
  • Kolay Yönetim: Yönetim paneli üzerinden dillerin eklenmesi ve yönetilmesi işlemleri kolaylıkla yapılabilir.
Eklentiyi Nasıl Kurarım?
  1. Eklenti İndirme: "DL6 Multi Language Addons" Eklentiyi indirin.
  2. Kurulum: XenForo yönetim panelinize giriş yapın ve eklentiyi yükleyin.
  3. Dil Paketleri Ekleyin: Desteklediğiniz diller için dil paketlerini yükleyin ve yapılandırın.
  4. Dil Seçim Butonu Ayarları: Forumunuzda dil seçim butonunu ekleyin ve gerekli ayarları yapın.
  5. Test ve Kullanım: Eklentiyi test edin ve kullanıcıların farklı dillerde forumu nasıl kullandığını gözlemleyin.
Bu eklenti, forumunuza çok dilli destek ekleyerek daha geniş bir kitleye hitap etmenizi sağlar.