Günün Son konusuna hoş geldiniz arkadaşlar bugün kullanmakta oldugumuz dns servislerini nasıl şifreyebilirsiniz onu anlatacam.
Malum bir olay koptumu direkt yasak geliyor. Ve bu yasaklar canıma tak etti. Bende böyle bir yöntem buldum ve İlk olarak Ayarlardan Ethernet bölümüne gidin.
Bu dnsleri sizde AriaGPT veya chatGPT yardımıyla ögrenebilir goodbyedpı Miş vpn'miş bunlara boşunapara vermekten kurtulabilirsiniz.
Sag kısımda yer alan ufak bir işaret var görüyorsunuzdur ona tıklayınız Otodan el ile girilen bölümü seciniz Otomatik'i tercih etmeyiniz hem cok yavaş hemde sıkıntılı baya.
Tabi ilk önce CloudFlare ile OpenDNS kullandıgım icin ben bu sunucular üzerinden gösteriyorum Aslında hepsi aynı bir işlem sayesinde internetin keyfini güvenli bir şekilde cıkarabilirsiniz.
Ve başarılı bir şekilde şifrelenmemiş Dns servislerini Bu yöntem sayesinde Şifreli ve güvenli Hale getirmeyi başarmış olduk Tamam'a basıp ana menüye dönünce sizdede Bu şekilde gözükecektir. Alt kısımda yer alan eklentiyi Hangi Dns sunucusu kullanıyorsanız ona alınız ve işleminiz başarılı olmuştur keyifli kullanımlar.
IPv6 IPv4 sunucularınıda Kendi belirlediginiz dns servislerini kullanmazını tavsiye ederim oto dan daha hızlı ve düşük pinglidir. bu şekilde yaptıgınız taktirte internetti rahatca kullanmaya başlamış olacaksınız. İster Discord'a takılır ister erişim engelli yigen bütün siteleride bu sayede acabilirsiniz ne vpn ne goodbyedpı araclarına ihtiyac kalmaz hemen onlarıda degiştirmeyi gösteriyim.
Denetim masasını acınız
Kendi belirledigin sunucuları gir kaydet ve cık IPv4'dü aynı şekil yap.
Kaydet ve cık pc'yi yeniden başlat tam kapsamlı dns degiştirmek istiyorsanız Modem arayüzünüzden degiştirerek ev ahalisini'de bu gereksiz uygulanan yasaklardan kurtarabilirsiniz tabi heroperatör'de olurmu bilmem Bu gecelik benden bu kadar olsun sonraki yazılarda görüşmek üzere dostlar esen kalın
''daha sonra bu dns sunucuları girildikden sonra ayarlardan şifreleme işlemlerini yapabilirsiniz.''
Malum bir olay koptumu direkt yasak geliyor. Ve bu yasaklar canıma tak etti. Bende böyle bir yöntem buldum ve İlk olarak Ayarlardan Ethernet bölümüne gidin.
Denetim masasını acınız
Kendi belirledigin sunucuları gir kaydet ve cık IPv4'dü aynı şekil yap.
Kaydet ve cık pc'yi yeniden başlat tam kapsamlı dns degiştirmek istiyorsanız Modem arayüzünüzden degiştirerek ev ahalisini'de bu gereksiz uygulanan yasaklardan kurtarabilirsiniz tabi heroperatör'de olurmu bilmem Bu gecelik benden bu kadar olsun sonraki yazılarda görüşmek üzere dostlar esen kalın