CyBeRMeMoLi
- 23 Şub 2023
- 222 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Teşekkürler
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Eyw hocamDoğal Spamsız Orjinal Backlink Kasma Yöntemim Aşağıdadır.
Backlink kasmak genel olarak spamlı sitelerden gelen zararlı backlinkle, hayatı zindan eden bir iştir. ama doğal backlink 10 site kurarak hem sitenizi üstlere getirirsiniz hemde, siteniz zarar görmez
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
eyvallahDoğal Spamsız Orjinal Backlink Kasma Yöntemim Aşağıdadır.
Backlink kasmak genel olarak spamlı sitelerden gelen zararlı backlinkle, hayatı zindan eden bir iştir. ama doğal backlink 10 site kurarak hem sitenizi üstlere getirirsiniz hemde, siteniz zarar görmez
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bakalımDoğal Spamsız Orjinal Backlink Kasma Yöntemim Aşağıdadır.
Adam doğal backlink adı altında SPAM nasıl yapılır onu anlatıyor açıkça .. Üstad kısa yoldan desene RankerX kullanın.. Bunu söyle rahat et işteDoğal Spamsız Orjinal Backlink Kasma Yöntemim Aşağıdadır.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Kapsamlı bi rehber hazırlamanı tavsiye ederim sonra isteyen güvendiği yöntemi kullanırAdam doğal backlink adı altında SPAM nasıl yapılır onu anlatıyor açıkça .. Üstad kısa yoldan desene RankerX kullanın.. Bunu söyle rahat et işte
Kıymetli kardeşim ben yakında fırsat ve imkan verilirse (yardımcı olmak isterlerse kafayı biraz düzeltebilirsem) seo'yu burada detaylarıyla anlatacağım.
-ecek - acak ekleri kullanmaktan sıkıldım gerçi artık. Yapıcam edicem demek istemiyorum, bana yardımcı olunursa zaman içinde kafayı düzeltebilirsem ciddiyim seo konularına başlarım zaten.
Bu seo başlığındaki yöntem spamdır konuyu kaldıralım ustalarım yada düzenleyelim bilmiyorum @Graves @Ebu Ubeyde @ZahirCoder
Lan bedavadan ipucu veriyorum diye sitelerin canına okutturacak adamsonra bize işte kendi kendini mağdur eden insanlar geliyor site neden düzelmiyor diyor. Sonra linkleri disavow edip seo anlatmak, detaylarını da açıklamak zorunda kalıyoruz.
Dipnot:
Paramız yok bari deneyelim edelim diye düşünen arkadaşlara ithafen;
Bu yöntemi kullanacak arkadaşlar yalnızca ana siteye link bağlayan alt bloğun > alt sitesinde kullansınlar, ana siteye kullanmayın arkadaşlar.