Gönderilme Tarihi: 8 Haz 2023 #1 NasyoneL NasyoneL Karanlık Özgürlüktür 25 Ağu 2017 25,060 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: "Doğru Zaman Doğru Adam" cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN beyefendi için 2023 seçimlerinde kullanılan slogandır Bknz: Türkiye Yüzyılı Via: @Reisci Not: siyasetten bağımsız sözlük içeriğidir Son düzenleme: 8 Haz 2023
"Doğru Zaman Doğru Adam" cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN beyefendi için 2023 seçimlerinde kullanılan slogandır Bknz: Türkiye Yüzyılı Via: @Reisci Not: siyasetten bağımsız sözlük içeriğidir
Gönderilme Tarihi: 8 Haz 2023 #2 Üç HarfLi Üç HarfLi 19 Ocak 2022 190 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: 1 ABD Doları eşittir 23,31 Türk Lirası
Gönderilme Tarihi: 8 Haz 2023 #3 NasyoneL NasyoneL Karanlık Özgürlüktür 25 Ağu 2017 25,060 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Üç HarfLi' Alıntı: 1 ABD Doları eşittir 23,31 Türk Lirası Genişletmek için tıkla ... İyi günlerimiz
Gönderilme Tarihi: 8 Haz 2023 #4 Üç HarfLi Üç HarfLi 19 Ocak 2022 190 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: NasyoneL' Alıntı: İyi günlerimiz Genişletmek için tıkla ... MakarnaSpor Tarafı Düşünsün Ben Askeri Ücretin 3-4 Katını Kazanıyorum. Artık En Ufak Şeyde Kader Diyip Geçeceğim
NasyoneL' Alıntı: İyi günlerimiz Genişletmek için tıkla ... MakarnaSpor Tarafı Düşünsün Ben Askeri Ücretin 3-4 Katını Kazanıyorum. Artık En Ufak Şeyde Kader Diyip Geçeceğim
Gönderilme Tarihi: 8 Haz 2023 #5 By_Nimetullah By_Nimetullah 10 Şub 2023 1,718 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Üç HarfLi' Alıntı: MakarnaSpor Tarafı Düşünsün Ben Askeri Ücretin 3-4 Katını Kazanıyorum. Artık En Ufak Şeyde Kader Diyip Geçeceğim Genişletmek için tıkla ... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy sen neler diyosun @Reisci abi bu ne diyo
Üç HarfLi' Alıntı: MakarnaSpor Tarafı Düşünsün Ben Askeri Ücretin 3-4 Katını Kazanıyorum. Artık En Ufak Şeyde Kader Diyip Geçeceğim Genişletmek için tıkla ... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy sen neler diyosun @Reisci abi bu ne diyo