Hoşgeldin Misafir

Doğum Tarihi için Bruteforce

cherchi

19 Nis 2024
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar. Çok önceden açtığım ve erişimim olmayan bir iCloud hesabına girmem lazım fakat erişim sorularından ilki doğum tarihi ve bu hesabı yaşım tutmuyorken açtığım için doğum tarihimi olduğundan farklı girmişim. Seçmiş olabileceğim bir aralıktaki tarihlerin hepsini el ile günlerce üçer üçer denedim. Fakat bu işin bir sonu olmadığını anlayınca tarih kısımına bruteforce yapabilir miyim diye sormaya karar verdim. Şifre ve iCloud e-mailine sahibim sadece doğum tarihini bilmiyorum.

Shafu

Shafu

Karanlık Özgürlüktür
Estonya, Tallin
25 Ara 2022
1,040 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bruteforce için Wordlist oluşturman gerekiyor onun içinde linuxta Wordlist oluşturucu toollar var
tüm kombinasyonları wordlistte toplayıp Bruteforce uygula. Forumda bolca bilgi mevcut biraz araştırırsan rahat bir şekilde hesabına erişebilirsin.
Brute force saldırısı nasıl yapılır? konusuna gözat istersen.

cherchi

19 Nis 2024
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bruteforce için Wordlist oluşturman gerekiyor onun içinde linuxta Wordlist oluşturucu toollar var
tüm kombinasyonları wordlistte toplayıp Bruteforce uygula. Forumda bolca bilgi mevcut biraz araştırırsan rahat bir şekilde hesabına erişebilirsin.
Brute force saldırısı nasıl yapılır? konusuna gözat istersen.
Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu konuda bir birikimim yoktu sadece nereden başlamam gerektiğini anlamak için sordum cahilliğimi mazur görün, yeniden teşekkürler.