Hoşgeldin Misafir

dolandırıldığım kişileri dolandırmak için yardımlarınızı istiyorum

gugobul30

27 Tem 2025
109 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tüm turkhacks üyelerinden özür dilemekle başlamak istiyorum ve konuyu detaylandırayım sizle bu işi yapmayı hayal ediyordum inşallah yardımlarınızla gerçekleştiririz belki turkhacks in gücünü gösteririz inşallah şimdi hocalarım ben dolaptan bi ilan gördüm dün ki açtığım konu kilitlenmiş lakin altına yaptığınız yorumlara cevap veriyim öncelikle ucuz olan bişeyi satın almayacaksın yorumuna cevabım ucuz değildi diğer ilanlarla aşağı yukarı aynıydı ben iphone 13 ilanı bulmuştum sonra whatsapptan adamla görüştüm numarası bu 5535***352 ve adam bana bi link attı ödeme işlemleri adres işlemleri için hepsini doldurdum 16.300 tl iban ile. havale ettim sonra beni bi numara aradı numara bu 5058***049 kendisini sahibinden departmanından yetkili olduğunu idda etti ve paranın askıda kaldığını iletti tekrar 16.300 atmamı istedi askıdan düşüp hesabıma düşeceğini söyledi tekrar attım bu sefer yine dedi iptal ettim bende işlemi 60-90 gün içerisinde hesaba paranın yatacağını söyledi kapattı tüm dolap sahibinden kullanıcı adları elimde numaraları verdim attığım hessabı verdim büyük ihtimalle hepsi kiralık numaralar hesaplar ama bizde bi sipariş verecek gibi yapsak whatsappta sohbet halinde olsak sonra ona konuyla alakalı olacak şekilde bi oluşturduğumuz linki atsak o tıkladığı gibi ip adresini alsak adamı bulabilir miyiz bu örgütü çökertmek istiyorum bir sürü mağdur var türkiye siberde güçlü değil ki bir sürü mağdur var burda birlik olsak ve bu örgütü yıksak büyük nam yaparız diye düşündüm konuyu yönetilirden özür dileyerek son kez danışmak istedim size dönüşlerinizi bekliyorum

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,440 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
şimdi bu telefonun piyasası belli 30k bilemedim varsayayım 28k diyeyim hadi, sen bunun piyasa değerini bildiğin halde adamın ilana koymuş olduğu hadi 17k diyelim ona da yani ilanda ki rakama, 17k lık bir iphone 13 de bir kıllık olduğunu düşünür, ilana koyan adamı sazan sarması yapar yerim. bir çok kez uygun fiyatta ilan denk geldi bana da, ama bu telefonun piyasa değerin çok çok altında olan bi rakam var ise kesin içinde bir ibnelik vardır derim! avcıyken av olmak ne biliyim bana göre ters. Sen kurnazı oynayıp mağdur olmuşsun babayiğit o yüzden bu yorumuna (n)

gugobul30

27 Tem 2025
109 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
şimdi bu telefonun piyasası belli 30k bilemedim varsayayım 28k diyeyim hadi, sen bunun piyasa değerini bildiğin halde adamın ilana koymuş olduğu hadi 17k diyelim ona da yani ilanda ki rakama, 17k lık bir iphone 13 de bir kıllık olduğunu düşünür, ilana koyan adamı sazan sarması yapar yerim. bir çok kez uygun fiyatta ilan denk geldi bana da, ama bu telefonun piyasa değerin çok çok altında olan bi rakam var ise kesin içinde bir ibnelik vardır derim! avcıyken av olmak ne biliyim bana göre ters. Sen kurnazı oynayıp mağdur olmuşsun babayiğit o yüzden bu yorumuna (n)
hocam rat falan çökertemezmiyiz bu şebekeyi

ruguaglowarez

Yekaterinburg
15 Ocak 2019
1,554 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kardeşim buralarda böyle gereksiz mevzulara girmek yerine savcılıktan olayı bütün detaylarıyla gönderdiğin iban numaları telefon numaraları vb. dahil detaylı bir şikayet dilekçesi oluştur savcılığa ver savcı onaylayıp seni bilişim suçlarına gönderecek evrağı elden teslim edecen ve daha sonra bekleyecen elleriyle koymuş gibi buluyorlar duruşmaya çağırılacaksın daha sonra mahkemede hakime paranın iadesini istediğini özellikle belirt faizi ile birlikte o kişi yada kişilerden paran tahsil edilir edilemezse hapis cezası alırlar.

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,223 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kardeşim buralarda böyle gereksiz mevzulara girmek yerine savcılıktan olayı bütün detaylarıyla gönderdiğin iban numaları telefon numaraları vb. dahil detaylı bir şikayet dilekçesi oluştur savcılığa ver savcı onaylayıp seni bilişim suçlarına gönderecek evrağı elden teslim edecen ve daha sonra bekleyecen elleriyle koymuş gibi buluyorlar duruşmaya çağırılacaksın daha sonra mahkemede hakime paranın iadesini istediğini özellikle belirt faizi ile birlikte o kişi yada kişilerden paran tahsil edilir edilemezse hapis cezası alırlar.
Aynen öyle en mantıklısı kendini gizli sanan çakallar bulunmam sanıyo

gugobul30

27 Tem 2025
109 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam onun bir sürü gideri yokmu mahkeme avukat ücretleri falan