Hoşgeldin Misafir

Dolandırıldım askerdeyim yardım edermisiniz

Suleyman1

24 Eki 2023
7 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Abi ben ebay diye bi platfrom var 40 görev yap para kazan diye 2900 dolarım onun içinde kaldı iki tane kendini hacker diye tanıtan kişilerde dolandırdı ve askerde olduğum için inanın borçlardayım elimden hiçbir şey gelmiyor ve 2 kişi kendini hacker diye tanıtan kişiler de dolandırdı

aliorenler

20 Haz 2023
111 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Abi ben ebay diye bi platfrom var 40 görev yap para kazan diye 2900 dolarım onun içinde kaldı iki tane kendini hacker diye tanıtan kişilerde dolandırdı ve askerde olduğum için inanın borçlardayım elimden hiçbir şey gelmiyor ve 2 kişi kendini hacker diye tanıtan kişiler de dolandırdı
Kardeşim askerdeysen askerde kal görevini yap para kazanmaya niye çalışıyon ben anlamadım askerliğin bitince git 40 görev yap

fercagon

27 Eyl 2023
188 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bankanı ara bu yapılan ödemelere itiraz et hafta içi komutandan izin alıp bankadan dilekçe doldur paran geri gelir ayriyeten ibanına attıgın kişilerin paneller vasıtası ile iletişim bilgilerine ulaş mesaj at iste paranı vermezlerse şikayet et
geçmiş olsun içinde bulunudugun sistem saadet zinciri gibi bisi senin attıgın para baska bir kullanıcıya ödül olarak gitti oda büyük ihtimalle bu kadar dolar geldi diyip daha fazla yatırdı. bu olayların ardı arkası kesilmez böyle.
yanlıs anlama ama kolay para için yapmayacağınız şey yok nasıl inanabiliyorsunuz bu kadar kolay yoldan para kazanabileceğinize tekrardan geçmiş olsun iyi geceler.