Hoşgeldin Misafir

Dolandırıldım - Hacker Arıyorum

brsk

3 Şub 2021
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, coin sitesi gorunumlu bir dolandiricilik sitesi tarafindan dolandoroldim. Isinin ehli bir hacker a ihtiyacim var. Bana yardimi karsiliginda yuklu miktarda para kazanabilir. Tum gerekli bilgilendirmeyi yapabilirim.

LunaD1ke

25 Ağu 2020
239 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Her Hangi Bir Konuda Üstün Bilgisi Olabilcek Bir İnsanın Bu Konuda Size Dolaylı Yoldan Yardım Edebileceğini Sanmam, Ben'de Bazı İşlerde Kendime Profesyonel Diyebiliyorum Fakat Çıkıp'da Bu Şekilde Yardım Edemem Genede İnşallah Yardım Alabilirsiniz. İyi Günler İyi Forumlar.

brsk

3 Şub 2021
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu kisiler yeni bir site acti ve oradan para cekme islemi suan aktif. Yapilmasi gereken su. Aktif olan stedeki hesaba yuksek miktarda para tanimlamak ve onu cekmek. Bu konulara cok hakim olmadigim icin detayli anlatamiyorum. Ama boyle bir islem yapabilecek biri cikarsa karsilikli fikir alisverisi yapabilir plani detaylandirabiliriz

brsk

3 Şub 2021
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kimseye verebilecek kurusum kalmadi zaten. Kimseden de hayır isi beklemiyorum. Siteden cekebildigimiz kadar para cekelim. Benim zararim kapansin. Gerisi tamamen arkadasin olsun hic sorun degil. Bu isi belkide 1 milyon karsiliginda yapmis olacak

Bir banka degil, gercek bir coin sitesi degil. Dolandiricilik icin bir tezgah. Bu isin cokta etik olmadigini dusunmuyorum

brsk

3 Şub 2021
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tutarsiz bir durum yok hocam herseyi tum yazismalari kanitlayabilirim. Tutarsiz olan kisim nedir anlamadim. Ben bir siteye para yatirdim ve adamlar sitenin paracekmesini kapattiar. Turlu turlu bahanelerle aylardir oyaladilar. Simdide yeni bir site actilar ve oraya yatirim yapmaya tesvik ediyorlar. O sitenin para cekmesi acik. Oradan parayi kurtarabiliriz. Ve hacker arkadas da istedigi miktari alabilir. Zaten dolandirici bunlar. Resmi bir banka falan degiller. Bu isin pesine dusemezler. Olay bu kadar basit. Cektigim kredi yatirdigim para tum konusmayalar kayitli. Tutarsiz tek bir nokta bile yok