Uzun zamandır elimde test site olarak kullanıyorum şuan. ( lisanshub.com.tr ) Ortalama fiyatı sizce nedir değerli hocalarım. Projelendirilir mi ?
|
Yeni düzenleme ile direk tr olucak ya ondan tr regledim 3,4 taneTr uzantılar pek rağbet görmüyor değerlendirirsen iş yapabilir.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Biliyorum hocamyenı duzenleme 5-6 yıllık domainler icin gecerli yeni acılmıs domainler bu işlemden yararlanma yapamıyor hemen 3 yıl ustu olması lazım
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hocam zevkler ve renkler tartışılmazboşuna almış oluyorsunuz tr olsa turkiye icinde degeri yok anca com ,net bu tur alan adları değeri oluyor.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Emin ol hocam bir okadarda ben site kurup sattımzevkle ve tartişma degil gerçekler bu sektorde yeni degilim 15 senedir Yapmaktayim Bende 2800 ustunde kendıme ait domain var musterilerimin saymıyorum bile Baska Demem İyi Günler .
Zaten amaç o yönde free lisans paylaşmak için aldım.com.tr leri satış için değilde proje için almak lazım
Aktiflik
Seviye
Deneyim
sattım 15 sene sattım site sayısı 81 il 5 yurtdısı ulkesi 9850 adet yazılım satısı buna alan adı eklersem 25000 bin adet yapar o yuzden tartısma yapma ıs zevkler ve renkler tarstılmaz demısssın ya turkiye tr alan adı potansiyeli yoktur baska diyecegim yok halen daha cok ülke firma sahiş olsun satış yapmaktayım .Emin ol hocam bir okadarda ben site kurup sattım
Aktiflik
Seviye
Deneyim