Hoşgeldin Misafir

Domain Reg Sat İşi Yapanlara Özel Yazılım

Asım Gürsoy

mersin
27 Mar 2020
8,829 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamunaleyküm kardeşlerim Az Önce Verdiğiniz Domainleri Oto Bir Şekilde Tarayan Veya Random Belirlediğiniz Hane Kadar Sayılı Sayısız Domain Kontrol Eden Bir Python Kodu Yazdım Belki İşinize Yarar Diye Paylaşıyorum

whois kutuphanesini değil python-whois kutuphanesini indirmelisiniz pip install ile

Kodlardakı çoğu hatayı kapattım kodda alınmış domain alınmayan diye yazıyor ise konu altına yazarsanız severim

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,471 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamunaleyküm kardeşlerim Az Önce Verdiğiniz Domainleri Oto Bir Şekilde Tarayan Veya Random Belirlediğiniz Hane Kadar Sayılı Sayısız Domain Kontrol Eden Bir Python Kodu Yazdım Belki İşinize Yarar Diye Paylaşıyorum

whois kutuphanesini değil python-whois kutuphanesini indirmelisiniz pip install ile

Kodlardakı çoğu hatayı kapattım kodda alınmış domain alınmayan diye yazıyor ise konu altına yazarsanız severim

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Eline sağlık

lowies324

9 Kas 2023
75 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
saolasın