Hoşgeldin Misafir

Domainde En Tatli Kampanya

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
webci09' Alıntı:
Degerli müsterilerimiz yeni üyelik veya alktif üyelerimizin domain sayısında sınır olmadan com domainler sadece 54.90  hemen üye olun veya destek uzmanlarimiza 7/24 canli destek hemde ticket üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://sunucufirmasi.com/

Sn. T.H.S. ailesi sunucufirması.com sitesini yöneten Ü[font=Lato, sans-serif]mit Çelik adlı şahısın sitesine müşteri olarak girip ürün siparişi vermek istedim geri vazgeçince kayıtlı hesabımı silmiştir. Firma kuralları böyle imiş. 
--

[font=Lato, sans-serif]Neden böyle bir şey yaptım?--
[font=Lato, sans-serif]- Fake bir kullanıcı oluşturarak Böyle anası kaşarları ortaya çıkartmayı ve konuşarak bunları para kazanacağım uğruna mutlu etmeyi seviyorum.  --

[font=Lato, sans-serif]Not: Lütfen ismi bilindik yerlerden sipariş çıkınız. -10₺ vereceğim diyerek paranızdan olmayınız!--

[font=Lato, sans-serif]@DeepiMpaCt @JQTR1 --
[font=Lato, sans-serif]Yakında tekrardan aktif olacağım :)  özlediniz mi beni? --

xS0N3R

23 Ağu 2020
5,424 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Jo੮੮A' Alıntı:
webci09' Alıntı:
Degerli müsterilerimiz yeni üyelik veya alktif üyelerimizin domain sayısında sınır olmadan com domainler sadece 54.90  hemen üye olun veya destek uzmanlarimiza 7/24 canli destek hemde ticket üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sn. T.H.S. ailesi sunucufirması.com sitesini yöneten Ü[font=Lato, sans-serif]mit Çelik adlı şahısın sitesine müşteri olarak girip ürün siparişi vermek istedim geri vazgeçince kayıtlı hesabımı silmiştir. Firma kuralları böyle imiş. 
--

[font=Lato, sans-serif]- Fake bir kullanıcı oluşturarak Böyle anası kaşarları ortaya çıkartmayı ve konuşarak bunları para kazanacağım uğruna mutlu etmeyi seviyorum.  --

[font=Lato, sans-serif]Not: Lütfen ismi bilindik yerlerden sipariş çıkınız. -10₺ vereceğim diyerek paranızdan olmayınız!--

[font=Lato, sans-serif]Yakında tekrardan aktif olacağım :)  özlediniz mi beni? --

Öyle saçmalıkmı olur belki sonra sipariş verceksin

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Soner' Alıntı:
Jo੮੮A' Alıntı:
webci09' Alıntı:

--

Öyle saçmalıkmı olur belki sonra sipariş verceksin

Selam,
Benim zaten domaine hostinge ihtiyacım yok sadece böyle annesi kaşarları ortaya çıkartmak amacım burada paylaşınca ailevi küfür ederek ip engeli atıyor. 

Lütfen güvenilir yerlerden sipariş vermeye özen gösterin.