Hoşgeldin Misafir

Dosyalarınızı İsviçre'de 50GB Kadar Barındırın!

Conrado Sol

29 Nis 2026
62 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
oz6WGm2.gif

Selamın aleyküm herkese iyi çalışmalar dilerim. 50GB kadar ücretsiz dosya transfer sitesi kullanarak dosyalarınızı İsviçre'de saklamak için bir adres bırakıyorum.

Adrese gitmek için tıkla!

Adrese geldiğimizde "Kabul Ediyorum" diyip devam ediyoruz.

oURW3yg.png

Dosyalarımızı ekliyoruz.

nxhtYxn.png

Dosyaları ekledikten sonra bizden doğrulama için bir adet mail adresi isteyecek, burada tek kullanımlık mail servisleri de kullanabilirsiniz. Buna ek olarak opsiyonel olarak bir metin/mesaj girmenizi isteyecek. Bu mesajı ben göstermek amaçlı "test" olarak girdim.

8UaFYs6.png

Gelişmiş parametre kısmında dosyaların saklanma süresi, indirme limiti, dili ve isterseniz şifre koyabileceğiniz parametreler bulunmaktadır. Değişim yapmazsanız varsayılan olarak altta verdiğim gibi parametreler kullanılacaktır. Bu işlemlerin ardından "Transfer" butonuna tıkladığınızda size bir indirme adresi verecek.

hNQwNns.png

Adres aşağıdaki gibidir.

QcigKQZ.png

Adrese gidelim.

woYVHC5.png

Download All (Hepsini indir) butonuna tıkladığınızda sakladığınız tümünü toplu olarak indirecektir.

Limit 50GB olup İsviçre sunucularında saklanmaktadır. Yukarıda gösterdiğim gibi ek parametreler ile şifreleme, limit koyma gibi özellikler de ekleyebilirsiniz.

Herkese iyi çalışmalar dilerim.