Hoşgeldin Misafir

Drama Wawe uygulaması hakkında.

emryshi

21 Ocak 2025
120 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gençler selamın aleyküm yardım için bunu okuyanlara teşekkür ederim öncelikle, tiktok instagram veya başka bir platformda illaki kısa videolar şeklinde türkçe altyazılı wikipedia drama konularının canlandırmasını yapan dramawawe uygulamasını görmüşsünüzdür, bu uygulama içerisindeki videolara insanların ücretsiz ulaşabileceği şekilde yayınlanma taraftarıyım bana bu konuda yardım edebilecek var mı? (fiyatlar haftalık 300 liradan başlıyor)

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,874 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gençler selamın aleyküm yardım için bunu okuyanlara teşekkür ederim öncelikle, tiktok instagram veya başka bir platformda illaki kısa videolar şeklinde türkçe altyazılı wikipedia drama konularının canlandırmasını yapan dramawawe uygulamasını görmüşsünüzdür, bu uygulama içerisindeki videolara insanların ücretsiz ulaşabileceği şekilde yayınlanma taraftarıyım bana bu konuda yardım edebilecek var mı? (fiyatlar haftalık 300 liradan başlıyor)
Tiktok hiç kullanmadım hiç yüklemedim ve bu yüzden bahsettiğiniz konuyu açıkçası bilmiyorum

Forumda arama yaptınız mı? Belki paylaşan olmuştur

emryshi

21 Ocak 2025
120 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Abuk subuk reklamlar çıkıyordu buna kim para verir diyordum da rağbet var ise @Reisci çekebilir içerikleri.
birkaç tane video gördüm insanlar sırf konuları izlemek için 300 liraya falan para ödüyormuş durmadan reklam izliyormuş bende bakayım dedim cidden içine çekiyor fakat fahiş fiyatta kazık bence insanların izlemesi için içerikler çekilebilir