Hoşgeldin Misafir

Dünya Düz mü? Küre mi?

Dünya Düz mü? Küre mi?

• Düz

• Küre

• Fikrim yok

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

BİR-LEŞ MİŞ milletler logosuna dikkatli bakın hali hazırda da zaten bu logoyu kullanmakta düz dünya haritası peki tesadüf mü? Hiç sanmıyorum…
—————————

güneş kaç km uzaklıktaydı 🤣🤣🤣 bu videoyu izleminizi ısrarla tavsiye ediyorum
—————————

Güneş ile ilgili teknik anlatım ve deliller en kısa video bu daha uzunları var onları sıkılırsınız diye eklemiyorum buyrun dikkatlice izleyelim…

—————————

Sol tarafta 384.000 km uzaklıkta denilen AY'ı görüyorsunuz.Sağ tarafta 150 milyon km uzaklıkta olduğu söylenen Güneş, yaklaşık olarak, Dünya'nın çapının 109 katından daha büyük? (1,5 milyon km), hacminin 1,3 milyon katına ve kütlesinin 333 bin katına sahiptir.Halen bu Cizvit Rahiplerinin Teorilerine inanan 8 milyar insanoğlu var.
—————————

Son düzenleme:

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

güneşin dünyamızdan uzaklığı nasıl ölçülmüştür 149 milyon km uzaktaymış vay be 🤣🤣

—————————

8 Mart 2016'da Alaska Havayolları, Anchorage'dan Honolulu'ya olan 870 sefer sayılı uçuşu, yolcuların güneş tutulmasını 35.000 fit(ft) 10.67 km ay'ı izleyebilecekleri şekilde görüntülediler.Alaska Havayolları blogundan: "Alaska Havayolları'nın 870 sefer sayılı uçuşu, saatte 35.000 feet (10.67 km)ve 500 mil (804 km) hızla uçarken, Honolulu'nun 695 mil kuzeyinde güneş tutulmasını yakaladı. Ay gölgesinin kendisi oval şekilliydi, 68 mil (109 km )genişliğinde ve 68 mil (109 km )uzunluğundaydı. Top Küre dünya Ball Earth Eğrilik Hesaplayıcısına göre, 35.000 feet yükseklikte uçan yolcuların ufkun 229 mil(368 km) ötesini görememesi gerekirken, Ay'ın gölgesinin 500 mil kadar uzandığını görebiliyorlardı. Ve ufuk tamamen düzdü!

Son düzenleme:

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

BUZZ ALDRIN'IN AY'A GİDİLMEDİĞİNİ İTİRAF ETTiĞİ VİDEOLARI GELİYOR !Yönetmen Stanley Kubric'in 1999 yılında ,ingiliz gazeteciye vermiş röportajı'nda Ay'a gidilimediği itirafından sonra beni öldürecekler demesi ve çektiği filmi "Gözleri tamamen kapalı"vizyona girmeden aniden kalp krizinden öldü Wikileaks geçen sene Ay'a gidiş filmi'nin nevada çöllerinde çekim sahnelerini paylaşmış'ken Neil armstrong ve Buzz aldrin ve yönetmen;Stanley Kubric'in bizzat kendi görüntülerini yalanlayamadıBazıları halen Ay'da su bulduk,Ay'a çıkacaz demesi,Uzay yalanının halen küreselciler tarafından devam ettirilmesi,Tek dünya devletine geçiş için yapılan senaryo'dur
—————————

AY'A GİDİŞ İLE GÖSTERİLMEYEN BÜTÜN ÇEKİMLER GELİYOR KARŞINIZA YÖNETMEN;STANLEY KUBRIC1969 MOON LANDİNG YAŞATILAN HER ŞEY BİRER TİYATRO

Son düzenleme:

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Bu videoda Stanley kubric‘in ölmeden önce kayda aldığı itiraf videosu aya inişin yalan olduğunu çekimlerini bizzat kendisinin yaptığını söylüyor zaten gözleri tamamen kapalı filmini yaptıktan bir hafta sonra evinde ölü bulundu tesadüf mü? Sanmıyorum. Ayrıca bu postta 4 video birden yüklendiği için ayrıştıramadım linke girip izlemeniz gerekecek ricamdır.

1'inci Video ;Ay'a çıkış filmini çeken yahudi yönetmen Stanley kubric'in aya çıkışı filmininin çektiğinin itirafıdır

2'inci Video;Tasmanyalı bilim adamı,1965 senesinde News Tv'ye verdiği röportajı;R fosters'in Ay'ın bir kaya parçası değil bir plazma olduğunu söylüyor

3'üncü Video;Nikon P1000 ile çekilen Ay'ın 384.000 km uzakta olmadığını ve ışığını kendisinden aldığını gösteren bir video'dur

4'üncü Video ;1969 yılı nevada çölü,Yönetmen Stanley Kubric ve Astronot oyuncular Neil armstrong ve Buzz aldrin'i izliyorsunuz

—————————

Burada ki videoda Rus akademisyenler Vladimir Putin’e Aya gidişin sahte olduğunu söylüyorlar izliyoruz :)

Son düzenleme:

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Evet o da ne yok artık uydular helyum balonlarımıymış inanmayanlar için kanıtlı ispatlı delilli video :)))

————————

Challlenger uzay mekiği kazası, 28 Ocak 1986 tarihinde mekiğin kalkışından 73 saniye sonra patlamasıyla kazada 7 astronot ölmüştüç. Patlama katı yakıt iticilerini bir arada tutan mührün olumsuz hava şartları sebebiyle açılması yüzünden olmuştur denildi… Peki gerçekten öyle mi izliyoruz…

Son düzenleme:

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Çok bilmiş Nasa'nın savunucuları,Sizin .."Iss uzay" istasyonunun içinde Astronot'unuz ,bak makarasını gizlemeye unutmuş...!Green Screen yapıştır gitsin...!Sirke var ev yapımı ...!

—————————

Evet burada NASA’nın iss uzay mekiğini görüyoruz ancak ikili video aynı yüklendiğinden ancak gönderi eklendi sizden ricam posta girip bakın muşamba kullanıyorlar uzayda vay arkadaş 🤣🤣🤣

Son düzenleme:

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Dikkatli bir şekilde izleyelim Johnson Uzay Merkezi (JSG) NASA’nın uzay uçuş merkezidir

—————————

Dikkatli bir şekilde izleyelim. Füze atsaydın NASA’ya öyle ölmez 🤣🤣

Uzay değilmi...! Nasa'nın sihirbazları tarafından gösterilen CGI programlarıile gösterilen Uluslararası uzay istasyonu...!

Öyle Rabbiniz ki, sizlere yeryüzünü bir döşek, göğü de bir kubbe yapmış ve gökten su indirmiş ve o su ile sizin için rızk olmak üzere (bir nice şeyler meydana) çıkarmıştır. Artık Allah Teâlâ için eşler kılmayınız. Siz ise bilirsiniz.(2-BAKARA Suresi 22.Ayet)

Yeryüzünü de yaydık ve onda sabit dağlar bıraktık. Ve onda her bir ölçülmüş şeyden bitirdik.(15-HİCR Suresi 19.Ayet)
Yeri biz döşedik biz ne güzel döşeyiciyiz.

(51-ZÂRİYÂT Suresi 48.Ayet) Ve Allah, Sizin için yeri bir döşek kılmıştır.
(71-NÛH Suresi 19.Ayet) (29-31) Ve gecesini karanlık etti, gündüzünü de çıkardı (aydınlattı). Ve ondan sonra da yeri yaydı. Ondan suyunu ve otlağını çıkarıverdi.

(79-NÂZİÂT Suresi 30.Ayet) (6-7) Yeri bir döşek yapmadık mı? Dağları da birer kazık yapmadık mı?(78-NEBE Suresi 6.Ayet)

Ey cin ve insanlar! Eğer göklerin ve yerin çevrelerinden çıkıp gitmeğe gücünüz yeterse hemen çıkıp gidiniz. Halbuki, bir kuvvet olmadıkça siz çıkıp gidemezsiniz.(55-RAHMÂN Suresi 33.Ayet)

Son düzenleme:

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Son düzenleme:

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@DeepiMpaCt @NasyoneL @eisenheim @SurHan @Reisci @poeice @Dark-Wise @KlasPlas @dogansezar

Evet hocalarım kardeşlerim abilerim şu ana kadar eklediğim videoları izlmenizi rica ediyorum sizin için en kısa videoları derlemeye çalıştım çünkü sıkılmanızı istemem ancak bu kadar delil ispat bilimsel deneyler ortada dururken Sorgulamamak yanlış olur derdim kendi doğrularımı kabul ettirmek değil bilakis uyanışa vesile olmaktır bu kadar video ve delil varken küre olduğuna dair bir tane delil getirin lütfen ancak NASA’nın videolarını değil kendi çekimlerinizi deneylerinizi getirin biliyorum kabul edilmesi bir durum yıllarca Hollywood filimleri ile tv diz programları ile sürekli işlediler bu büyüden kurtulmak kolay değil ilk bende öyle demiştim ancak feraset ile bakılınca durumun çok başka olduğunu müşahade ettim elhamdulillah hiç kimsenin sizi manüpile etmesine izin vermeyin eğer böyle yaparsanız yani her denilene inanırsınız yakında bluebeem projesi ile uzaylı istilasına inanırsınız

Hem akli deliller hem görsel deliller hem bilimsel deneyler hem İslami deliller ile bir çok delili buraya ekledim artık isteyen istediğine inanmakta serbesttir biz NASA’ya inanmıyoruz biz Cenab-ı Allah’a inanıyoruz o ne demişse doğrudur efendimiz SallAllahu aleyhi vessellemin bize ulaştırdığı tüm hadisi şeriflere inanıyoruz ve o diyor ki kaf dağları vardır kimsenin gidemeyeceği bir yer dünyanın içinde bu ayrı bir konu onu da ayrı bir konu da paylaşacağım nasipse o zaman daha net anlaşılacak umut ediyorum

Güneş bizden 143 milyon km uzakta değil trilyonlarca galaksi dedikleri safsata ve palavradır hangi teknoloji ile bilmem kaç milyar ışık yılına gittiler ve gördüler hangi yakıtları kullanarak gidiyorlar Cenab-ı Allah Kurani kerimin bir çok yerinde hiç mi akletmessiniz hiç mi düşünmezsiniz diye defalarca buyuruyor lütfen sorgulayalım

vesselam…

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam bu ve bunun cevaplarını daha önceki videoda verdim zaten yani mübarek güneşin ışınlarının açısı ile ilgili videoya bak inşaAllah eline almış bir tane kağıt ordan uydurmuş güneşin bu kadar yakın olduğunun videolu ispatını yapmışken sen buna inanıyorsan söyleyecek bişey yok saygı duyarım sadece :) ama değil üzgünüm aldatıldınız kandırıldınız hocam videoları tekrar izlemenizi tavsiye ederim uzun uzadıya videolar değil kısa kısa koydum ki sıkılmayın bir önceki postta da söylemiştim

Dark-Wise

Dark-Wise

Özgür Filistin 🌹Özgür Doğu Türkistan
"Karanlıkta Yolunu Aydınlatan Bir Hilal Vardır"
12 Şub 2022
1,180 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
demissin Güneş bizden 143 milyon km uzakta değil trilyonlarca galaksi dedikleri safsata ve palavradır hangi teknoloji ile bilmem kaç milyar ışık yılına gittiler ve gördüler hangi yakıtları kullanarak gidiyorlar Cenab-ı Allah Kurani kerimin bir çok yerinde hiç mi akletmessiniz hiç mi düşünmezsiniz diye defalarca buyuruyor lütfen sorgulayalım

Göğü de kuvvet(imiz)le binâ ettik; ve şübhe yok ki biz, elbette (devamlı sûrette onu)genişleticileriz. Zâriyât Suresi 47. Ayet

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
demissin Güneş bizden 143 milyon km uzakta değil trilyonlarca galaksi dedikleri safsata ve palavradır hangi teknoloji ile bilmem kaç milyar ışık yılına gittiler ve gördüler hangi yakıtları kullanarak gidiyorlar Cenab-ı Allah Kurani kerimin bir çok yerinde hiç mi akletmessiniz hiç mi düşünmezsiniz diye defalarca buyuruyor lütfen sorgulayalım

Göğü de kuvvet(imiz)le binâ ettik; ve şübhe yok ki biz, elbette (devamlı sûrette onu)genişleticileriz. Zâriyât Suresi 47. Ayet
Hocam ayetlerle de cevap verdim mübarek konuyu baştan başlayarak incelersen aslında ayetler başlı başına yeterdi zaten fakat maalesef bilimsel kanıt istedi kardeşlerimiz bilimsel kanıtları da koydum

Rahman süresi 33. Ayetinde Cenab-ı Allah buyurur ki;
“Ey cin ve insan toplulukları. Yerin ve arşın sınırlarını geçip gidebiliyorsanız buyrun geçin. Bizden bir güç ve kuvvet olmadan asla geçemezsiniz” diye buyuruyor yani meydan okuyor Kimse çıkamaz kimse giremez ayrıca farkettin mi ”göğüde bina ettik“ cümlesini üzerimizde 7 kat Sema olduğun buyuruyor Cenab-ı Allah

hocam konunun başından tekrar okuyun ve izleyin yazdıklarımı

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam videoları izlemediyeseniz izlemenizi tavsiye ederim bu videodan çok daha detaylı deliller var burada ki arkadaşı biliyorum daha evvelde gördüm biraz garip bir üslup kullandığı için kişiler tarafından yadırganabilir hani elinde malı kalmış satıcılar var ya onun gibi ☺️☺️ tabi ki yine de gerçekleri söylediği için teşekkür ediyoruz :)