Hoşgeldin Misafir

Düşmanlık..

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Birileri Yoktan Yere Düşman Kesildi Başımıza Komik Aşırı Komik -

Kimi Yetki Peşinde Koşar Kimi İsim -

Açıkça konuşmak gerekirse ben yurtdışı hack gruplarında da bulundum uzun bir süre londraya falan gittim orda ki insanlar birşeyleri geliştirmek için çabalıyor -
yeni birşey icat etme peşinde buraya bakıyorum biriniz vatan biriniz din biriniz isim biriniz yetki peşinde ülkemizde web site hackleyen hacker oluyor :D-
tabi ciddi bir alandır web hacking ama sektör olarak buna odaklıyız gelişime açık değiliz -

büyük bir çekememezlik var herkesin farklı fikirleri var anlayışla karşılamak gerek her forumun kendine göre timleri vardır ama amaçları insanları biribrine düşürmek kendinize gelin gelişin adam olun insan olun yeteneklerinizi orospuluk için değil doğru işlerde kullanın bugun birileri benim kimliğimi ifşa etmek için çabalıyor niye benim herşeyim ortada günlerden bir gün bir forumun elemanı yazdı işte bilmemne forumumun istihbarat tugayına yakalndın turkhacks admini diye bir yazı güldüm elemanda baya ciddi neyse ben bunun peşine düştüm şansa bak ki oda benle aynı şehirde buldum evine misafir oldum çay içtik ailesi ile tanıştım vs vs hala da görüşüyoruz bazılarının sebebini çözemediğim şekilde düşmanlığı var -

mesela Satanistim diye bu benim seçimim Ateistik Satanizm topluluğundayım kedi falan kestiğimiz yok ilk başta bir insana neden düşman olduğunu biliceksin-
ama çoğunuz neden düşman olduğundan bir haber bazı konularda uzmanım diye düşman olan adam var ben bilgi birikimimi sizlere aktarıp daha iyi hackerlar yetiştirmek istiyorum bazı aptallar gibi en iyisiyim ben demiyorum olduğum kadarım -

benim birine karşı düşmanlığım var mı asla yok adam beni öldürmeye ant içmiş  benim doğrum senin yanlışın benim yanlışım senin doğrun ama ne bu körlük ben insana insan olduğu için değer veririm hadi herşeyi geçelim forum ekibi müslüman türkcoder alimdir çok bilgili biridir neden bana düşman değiller çünki insanlık var bizde  bazı şeyleri sorgulayın benim turkhacks e dönmemi hoş bulmayan insanlar da var davet aldığım taciz edildiğim forumlarda var ama ben tek yere aitim -

isteyen istediği gibi düşman olsun bu saaten sonra ama benim yolum bilgim kadarıyla turk hack dunyasına bir nebze bir şeyler katmaktır bana her yazana ben destek oluyorum bende sizin mantığınıza göre ya bu lamer ya bu müslüman diye yardım etmiyim o zaman  -

bazıları şey dicek ulen lavuk daha bir tane zone nun yok ahkam kesiyorsun ben sizin vizyonunuzu geliştimek için bugun sitelere saldırmıyorum ama isteyen olursa zone almaya başlarım  -

bu yazıyı okuyanlara tek tavsiyem var dedikoduları okumak yerine ingilizce  öğrenin ve geliştirin kendinizi uzun zamandır asemply ve pyhton c üzerine çalışıyorum sebebi ise kendi yorumlayıcısı olan işletim sistemi yapmak için pardux gibi değil  sıfırdan bir işletim sistemi bazı şeyler değişmeli yoksa bu dedikodu kazanında kimler kimler helak olur   forumlarda yetki alman ne fayda eder bilgin olmadıktan sonra siteleri vatan için hacklesen allah için hacklesen ne olur ülkeni kalkındırtmadıkça ben sadece bir nebze içimi dökmeye çalıştım şimdi sahne sizin isteyen öldürsün isteyen ders alsın yolum bu  ve artık gizem katmayı bırakın dedi olanla ortak bir yerde buluşlaım ya insan gibi konuşalım yada ya senin annen ağlar yada benim düşmanlık besledikçe illa birinin göz yaşı düşer topağa -

--