|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
sağol.Merhaba,
Sadece ve sadece üyelere özel
Virus totalı incelemeyı unutmayınız : PHP/Agent.NJR
Virus total
Edit:
Otomatik sayfa yenileme sorunu ile karşılaşanlar,aşağıdaki adımları yapın düzeliyor.
js-> zz.js dosyasını açın
ctrl+f ile temalisans diye aratın
orada şu kodu göreceksiniz
'epin.temalisans.co'+'m'
scripti hangi domaine kuruyorsanız onu yazın bunun yerine.
bu şekilde: 'ornekdomain.ne'+'t'
zz dosyasında 3 tane var sanırım bundan hepsini değiştirin sorun çözülecek
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
.com.tr domain nasıl yazılacak yardım edebilir misiniz.Arkadaslar bu scripti kurdum ama sonra kendi kendine sayfanın yenilendiğini gördüm ve tüm site beyaz ekranda kalıyor divler falan silinmiş oluyor. Ben de dedim TurkHacks'in kıramadığı script mi olur aq sonra sorunu buldum ve çözdüm.
Aşağıdaki adımları yapın düzeliyor.
js-> zz.js dosyasını açın
ctrl+f ile temalisans diye aratın
orada şu kodu göreceksiniz
'epin.temalisans.co'+'m'
scripti hangi domaine kuruyorsanız onu yazın bunun yerine.
bu şekilde: 'ornekdomain.ne'+'t'
zz dosyasında 3 tane var sanırım bundan hepsini değiştirin sorun çözülecek.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
'ornekdomain.com.t'+'r'.com.tr domain nasıl yazılacak yardım edebilir misiniz.
valla hocam aynısı yaptım da 2 adet gözüküyor bende değiştirdim onları ama sonuç gene beyaz ekran maalesef cevap verdiğiniz için teşekkür ederim gene de.'ornekdomain.com.t'+'r'
Aktiflik
Seviye
Deneyim
veritabanında siteayar tablosunda site_link'i de değiştirdiniz mi hocam?valla hocam aynısı yaptım da 2 adet gözüküyor bende değiştirdim onları ama sonuç gene beyaz ekran maalesef cevap verdiğiniz için teşekkür ederim gene de.
evet hocam phpmyadmin den değiştirdim.veritabanında siteayar tablosunda site_link'i de değiştirdiniz mi hocam?
Bir de site açılıp bir süre sonra mı beyaz ekran oluyor yoksa direkt beyaz ekran mı?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
ctrl+f5 atın olması lazım hocam tek doğrulama yeri o şifrelenmiş zz.js dosyası çünkü. eğer isterseniz telegram üzerinden iletişime geçelimevet hocam phpmyadmin den değiştirdim.
anında değil de hocam 10 saniye falan sonra.
Başka Tarayıcıdan Girince Düzeldi Hocam Benim Operadan Kaynaklımış Sağolun.ctrl+f5 atın olması lazım hocam tek doğrulama yeri o şifrelenmiş zz.js dosyası çünkü. eğer isterseniz telegram üzerinden iletişime geçelim